Ξανά-μανά… “ατομική βόμβα” στο διάστημα και ο Πινόκιο

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αν θέλετε την εύνοια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα» Α. Χίτλερ

Ο Αδόλφος Χίτλερ όρισε για πρώτη φορά το Μεγάλο Ψέμα ως ένα αποκλίνων εργαλείο που χρησιμοποιούσαν οι Βιεννέζοι Εβραίοι για να δυσφημήσουν τους Γερμανούς στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Από την άλλη μεριά οι Γερμανοί κατηγορούσαν τους Ευρωπαίους Εβραίους για την ήττα στον Μεγάλο Πόλεμο, πρόκειται για τον λεγόμενο μύθο της πισώπλατης μαχαιριάς Για πολλούς Γερμανούς, η έκφραση «μαχαίρι στην πλάτη» υποδηλώνει την όπερα «Το Λυκόφως των Θεών» του 1896 του Ρίχαρντ Βάγκνερ, όπου ο Χάγκεν δολοφονεί τον εχθρό του Ζίγκφριντ με ένα δόρυ στην πλάτη του… Η μουσική του Βάγκνερ είναι απαγορευμένη στο Ισραήλ.

Ο πρόεδρος Τζόνσον

χρησιμοποιούσε το διαβόητο επεισόδιο του κόλπου του Τόνκιν στη διάρκεια του οποίου δυνάμεις του Βορείου Βιετνάμ επιτέθηκαν δύο φορές κατά αμερικανικών αντιτορπιλικών, πράγμα που δεν είχε ποτέ συμβεί. Όταν έπειτα από χρόνια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας απόρρητα έγγραφα του Πενταγώνου για το Βιετνάμ, αποκαλύφθηκαν τα ψεύδη, αλλά ο Τζόνσον, που είχε εξαπατήσει το Κογκρέσο και τους Αμερικανούς, δεν λογοδότησε ποτέ, παρά ίσως σε κάποιο Θεό δυο χρόνια μετά… Εκείνο το ψέμα του διαδόχου του Κένεντι ήταν η αρχή για την κλιμάκωση του τραγικού,  για τις ΗΠΑ, πολέμου του Βιετνάμ.

Ο Πινόκιο θαυμαστής των ΗΠΑ…

Δείγματα …”αξιοπιστίας”.

Χρησιμοποιώντας μία ομάδα των δημοσιογράφων η κυβέρνηση Ρίγκαν κατάφερε να περάσει ένα σωρό απίστευτα ψεύδη σε έναν απίστευτα εύπιστο λαό…

Στις αρχές της προεδρίας Ρίγκαν, το υπουργείο Εξωτερικών προσπάθησε να αναβιώσει τον Ψυχρό Πόλεμο, όταν δημοσίευσε επίσημο έγγραφο με το οποίο είχε αποκαλυφθεί παγκόσμια κομμουνιστική συνωμοσία με στόχο τον εξοπλισμό των αριστερών ανταρτών του Ελ Σαλβαδόρ. Αργότερα, το γεγονός αναγνωρίστηκε ως απόλυτο ψεύδος!

Κι όταν κόπασε η υπόθεση του Ελ Σαλβαδόρ, ο υπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Χέιγκ προειδοποιούσε τον κόσμο ότι οι Σοβιετικοί ψέκαζαν* αθώους πολίτες στο Λάος στην Καμπότζη και στο Αφγανιστάν με επικίνδυνα αέρια. Το δηλητήριο ονομαζόταν Κίτρινη Βροχή και υποτίθεται ότι έπεφτε από τον ουρανό, προκαλώντας ολέθρια αποτελέσματα.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ισχυρίστηκε τότε ότι πάνω από 10.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιθέσεις με τη χρήση αυτών των χημικών όπλων. Τα δείγματα του υποτιθέμενου χημικού όπλου που δόθηκαν σε μια ομάδα ανεξάρτητων επιστημόνων, αποδείχθηκαν – λέει – ότι ήταν περιττώματα μελισσών, που υποτίθεται ότι η Κίτρινη Βροχή οφειλόταν στη μαζική αφόδευση χωνεμένων κόκκων γύρης από σμήνη μελισσών! Αν και τα επιστημονικά στοιχεία απέδειξαν ότι η Κίτρινη Βροχή δεν ήταν σοβιετικό χημικό ή βιολογικό όπλο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει ανακαλέσει τους ισχυρισμούς της, υποστηρίζοντας ότι το ζήτημα δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως. Πολλά από τα έγγραφα των ΗΠΑ που σχετίζονται με αυτό το περιστατικό παραμένουν απόρρητα.

*«Ranch Hand»και Agent Orange> Ο Πορτοκαλί Παράγοντας

Η αλήθεια>Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, οι Αμερικάνοι ψέκασαν τους Βιετναμέζους με 50.000 τόνους χημικών ουσιών, με αποτέλεσμα να πεθάνουν ή να αρρωστήσουν σχεδόν 1 εκατομμύριο Βιετναμέζοι, αλλά και χιλιάδες αμερικανοί βετεράνοι.

Το πιο χυδαίο απ’ όλα ήταν ότι κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης «Ranch Hand» οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Νότιου Βιετνάμ σπατάλησαν χρόνο, χρήμα και κόπο για να αναπτύξουν τον ισχυρισμό ότι το δηλητήριο, που εμφάνιζαν ως «ζιζανιοκτόνο», ήταν ασφαλές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η ανατριχιαστικού μεγέθους προπαγάνδα περιελάμβανε ακόμα και εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία έδειχναν ευτυχισμένους αμάχους να εφαρμόζουν το δηλητήριο στο δέρμα τους και να περνούν μέσα από αποφλοιωμένες περιοχές χωρίς ανησυχία.

Η ΕΣΣΔ ως «αυτοκρατορία του κακού» και ο «Πόλεμος των Άστρων»

Οπως θα δούμε βέβαια ➡ ΕΔΩ η πολυσυζητημένη αντιπυραυλική ασπίδα δεν ήταν παρά το νόθο τέκνο του …αλήστου μνήμης «Πολέμου των Αστρων» της εποχής τού Ρόναλντ Ρίγκαν.

Ήταν η περίοδος του Ψυχρού Πολέμου, όταν οι ΗΠΑ απεργάζονταν πληθώρα μυστικών – και συχνά εκκεντρικών – σχεδίων για την αντιμετώπιση της αλματώδους σοβιετικής τεχνολογικής προόδου. Το πιο γνωστό από εκείνα τα σχέδια είναι το Πρόγραμμα «Star Wars» που ενέκρινε ο πρόεδρος Ρέιγκαν και που προέβλεπε ότι θα χρησιμοποιούνταν λέιζερ από το Διάστημα σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης από τον μισητό εχθρό. Κι αυτό δεν ήταν τίποτα… Χρόνια νωρίτερα είχε προταθεί ένα εντελώς διαφορετικό σχέδιο, το οποίο προέβλεπε οι ΗΠΑ να πυροδοτήσουν μια πυρηνική βόμβα στη Σελήνη!

Ξανά-μανά…λένε  ABC:Η Ρωσσία θέλει να τοποθετήσει πυρηνικό όπλο στο Διάστημα… Είναι η πρώτη φορά που το ξανακούμε… !!

«Δεν είμαστε εμείς αυτοί που ξεκινήσαμε τον νέο γύρο της κούρσας των εξοπλισμών. Αυτοί είναι που γεμίζουν την Ανατολική Ευρώπη με νέα όπλα… Νέα βάση στη Βουλγαρία, άλλη στη Ρουμανία, συστοιχίες πυραύλων στην Πολωνία, ραντάρ στην Τσεχία. Τι έπρεπε δηλαδή να κάνουμε; Δεν μπορούμε να τα παρακολουθούμε όλα αυτά απαθείς»! Βλαντίμιρ Πούτιν, 2008

Βασικά, οι νέες κραυγές των ΗΠΑ για νέο πόλεμο των άστρων, δεν αφορούν πρωτίστως την Ρωσσία, αλλά τον φόβο των ΗΠΑ για τις διαστημικές εξελίξεις της Κίνας

Επεξεργασία κειμένου από:

ΠΗΓΗ 1

ΠΗΓΗ2

Βικιπαίδεια