Ο Μπαράκ Ομπάμα o προστάτης των LGBT, και ο Ναβάλνι

Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Τσέλσι Μάνινγκ (Chelsea Elizabeth Manning), (γεννημένη ως Μπράντλεϊ Έντουαρντ Μάνινγκ στις 17 Δεκεμβρίου του 1987) υπήρξε Μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος(αγγλ. whistleblower), όταν κατά τη διάρκεια της θητείας της στο πόλεμο του Ιράκ, διέρρευσε μέσω της πλατφόρμας WikiLeaks, περίπου 700.000 απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού στρατού. Το 2013 προχώρησε σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου και άλλαξε το όνομά της σε Τσέλσι Μάνινγκ.

Τα απόρρητα έγγραφα (και το βίντεο με τις ψυχρές δολοφονίες άμαχων πολιτών και δημοσιογράφων του AFP στο Ιράκ) του αμερικανικού στρατού πέρασαν στον Julian Assange μέσω DVD στο οποίο έγραψε η Μάνινγκ “LADY GAGA”.

COMBO ABOAMA MANNING ASSANGE

Για αυτήν την ενέργειά της συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε 35 χρόνια κάθειρξη, ποινή την οποία δεν εξέτισε λόγω της απονομής χάριτος που έλαβε από τον πρόεδρο Ομπάμα, το 2017 , ο οποίος έδωσε απονομή χάριτος στην Μάνιγκ και σε μία …γαλοπούλα αλλά όχι στον Julian Assange και στον Ινδιανοαμερικάνο Λέοναρντ Πελτιέ (Leonard Peltier).

Σήμερα, τα δυτικά ΜΜΕ ασχολούνται εκτενώς με τον περιθωριακό ΟΥΚΡΑΝΟΡώσσο Αλεξέι Ναβάλνι, όπως επίσης και με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν που έδωσε χάρη και φέτος σε δύο τεράστιες γαλοπούλες από τη Μινεσότα, με τα ονόματα Liberty και στην Bell.

Απεναντίας, τηρούν σιγή ιχθύος, για το γεγονός ότι ο Μπάιντεν, και αυτός εκδικητικός και αδιάλλακτος, αρνείται να δώσει χάρη στον Ινδιανοαμερικάνο Λέοναρντ Πελτιέ (Leonard Peltier)  παρά τις διαμαρτυρίες της Διεθνούς Αμνηστίας και των δικηγόρων του. Πρόκειται για τον μακροβιέστερο πολιτικό κρατούμενο του πλανήτη μας…