ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤ/2019: ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ 100 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΡΙΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ… ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…
ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ: [ “Περίπου κάθε τριάντα χρόνια έχουμε μια πανδημία γρίπης, φυσικά το μεσοδιάστημα διαφέρει, άρα είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιο ότι θα υπάρξει μια πανδημία γρίπης τον 21ο αιώνα.
Συνήθως ένα στέλεχος γρίπης μεταλλάσσεται και περιμένουμε πιθανώς να είναι αυτό μια γρίπη πουλερικών η οποία γίνεται πιο φιλική προς τον άνθρωπο.
Δεν ξέρουμε αν αυτό θα συμβεί, αλλά συνήθως αυτό συμβαίνει, είτε μια γρίπη πουλερικών, είτε μια γρίπη του χοίρου μεταλλάσσεται, γίνεται πιο φιλική προς τον άνθρωπο.
Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο και γι’ αυτό χρειάζεται απαραίτητα επιτήρηση των στελεχών γρίπης, γίνεται από ένα δίκτυο εκατό ( 100 ) εργαστηρίων σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να διαπιστώσουμε τυχόν σημαντικές μεταβολές και να κατασκευάσουμε ΙΟΥΣ οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για να παρασκευαστούν αποτελεσματικά εμβόλια.
Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ετοιμότητα να διακρίνει κανείς γρίπη εκτός εποχής, σε περίπτωση πανδημίας,
και να έχει ετοιμότητα σε υποδομές και μονάδες εντατικής θεραπείας για τα σοβαρά περιστατικά.
Το ίδιο, βέβαια, πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και με την εποχική γρίπη, η οποία κάθε χρόνο είναι εδώ και στοιχίζει τη ζωή, κατ’ εκτίμηση σε παγκόσμιο επίπεδο, σε περίπου 290.000 έως και 650.000 χιλιάδες ανθρώπους.
Είναι ένα σημαντικό ποσό, ένα σημαντικό νούμερο ανθρώπων οι οποίοι θα πεθάνουν από την γρίπη σε παγκόσμιο επίπεδο κάθε χρόνο.
Άρα έχουμε κάθε χρόνο… μία… “πανδημία” ] !!!
ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
…………………………………………………
[ findtheblackspot Προφητικά ακούγονται σήμερα τα λόγια του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου πλέον της κυβέρνησης για το θέμα του κορoνοϊού, Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο, μιλώντας στο CNN Greece, είχε κάνει λόγο για αναμενόμενη πανδημία μέσα στον 21ο αιώνα με βάση τα μαθηματικά μοντέλα που ακολουθεί η επιστήμη.

«Περίπου κάθε 30 χρόνια έχουμε μια πανδημία γρίπης, φυσικά το μεσοδιάστημα διαφέρει, άρα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα έχουμε μια πανδημία γρίπης μέσα στον 21ο αιώνα», έλεγε τότε ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

«Συνήθως είναι ένα στέλεχος γρίπης που μεταλλάσσεται, οπότε περιμένουμε πιθανώς να είναι αυτό. Συνήθως αυτό συμβαίνει, είτε μια γρίπη των πουλερικών, είτε μια γρίπη των χοίρων που μεταλλάσσεται και γίνεται πιο φιλική προς τον άνθρωπο», ανέφερε ο καθηγητής, επισημαίνοντας ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο.

«Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ετοιμότητα να διακρίνει κανείς γρίπη εκτός εποχής σε περίπτωση πανδημίας και να έχει ετοιμότητα σε υποδομές και μονάδες εντατικής θεραπείας για τα σοβαρά περιστατικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας, ο οποίος έχει καταφέρει να στρέψει επάνω του την προσοχή ακόμη και διεθνών ΜΜΕ, με τη γαλλική Le Figaro να αναφέρει ότι είναι ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με τον θάνατο. ]

 

…………………………………………….

…………………………………………….

CORONAVIRUS. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 2016 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ WORLD BANK “ΠΑΝΔΗΜΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ” (;) ! ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΥΤΑ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2020 !! ΑΚΟΥΣΤΕ !!!

…………………………………………………………

ΠΡΟΣ ΕΠΙΡΡΩΣΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2015…

…………………………………………………………

SARS-Coronavirus. ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΙΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ !!!

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25-2-2020 – ΦΕΚ 42/Α/25-2-2020 Π.Ν.Π.της 25-2-2020 : Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού.

………………………………………………………..

Ο “κορονοϊός” υπάρχει στα κόμικ από το 2017 – Τον νίκησε ο Αστερίξ https://www.news247.gr/politismos/o-koronoios-yparchei-sta-komik-apo-to-2017-ton-nikise-o-asterix.7604824.html

[ Στο κόμικ με τίτλο “Ο Αστερίξ και ο Υπεριταλικός“, οι δύο γνωστοί Γαλάτες καλούνται να αντιμετωπίσουν σε μια μεγάλη αρματοδρομία τον μυστηριώδη Coronavirus. Και τον νικούν! ]

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ “ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ” !!! Η ΑΡΜΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ … “Υπεριταλικός” … Ο ΑΡΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “Coronavirus” !!! ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ Μάσκα !!!

…………………….
6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.
Ελλήνων Συνέλευσις Διοίκηση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ TIMING !!!! …. ;;;;
……………………………………………………………………….

Έχει προβλεφθεί ο κορωνοϊός σε βιβλίο του 1981; ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ 2020 !!!

“CORONAVIRUS”… “ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ” , “ΠΑΤΕΝΤΕΣ” , ΝΟΜΟΙ… ΓΙΑ ΜΙΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” … ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ!!!

………………………………………………………………………..

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

…………………………………………………………….