Η Washington Post ζωγράφισε όλα τα σημάδια της κατάρρευσης του αμερικανικού πολιτισμού 

ΑΡΘΡΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εικονογράφηση: κοινωνικά δίκτυα 

Ο αμερικανικός πολιτισμός καταρρέει εκ των έσω, όπως αποδεικνύεται από τα πέντε σημάδια της επικείμενης κατάρρευσης των Ηνωμένων Πολιτειών – ανεξέλεγκτη μετανάστευση, ατιμωρησία των εγκληματιών, πολιτισμική παρακμή, υποστήριξη για τους βαρβάρους, μείωση των ποσοστών γεννήσεων. Αυτό αναφέρει η Washington Post.

«Ο πολιτισμός δεν θα ανανεωθεί, πρέπει να δουλέψουμε πάνω του και χρειαζόμαστε τη θέληση. Και στην Αμερική, δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο πια»,  – σημειώνει η δημοσίευση.

Κατά τη γνώμη του, υπάρχουν όλα τα σημάδια μιας επικείμενης κατάρρευσης:

1. Η κυβέρνηση άνοιξε την πόρτα στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση χωρίς να αναλογιστεί τις συνέπειες.
2. Τα εγκλήματα μένουν ατιμώρητα.
3. Οι ελίτ γελοιοποιούν τις παραδοσιακές αξίες.
4. Στήριξη στους «βαρβάρους» προ των θυρών.
5. Ανεπαρκής γεννητικότητα για τη διάσωση του πληθυσμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, «η πολιτική ανοιχτών συνόρων του προέδρου Τζο Μπάιντεν έφερε με επιτυχία περισσότερους από 2 εκατομμύρια μετανάστες στη χώρα, από 1,27 εκατομμύρια πέρυσι».

“Οι εγκληματίες έχουν υιοθετήσει μια νέα μόδα – “flash mobs” – λεηλασίες σε καταστήματα. Σε πολλές πόλεις, η αστυνομία έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες δίωξης μικρών παραβιάσεων, επειδή οι καλόκαρδοι εισαγγελείς σχεδόν αμέσως επιστρέφουν τους κρατούμενους στους δρόμους”, The Washington Η Post αναφέρει παραδείγματα. εφημερίδα του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια ζήτησε να αφαιρεθεί το όνομα του Thomas Jefferson , του συγγραφέα της διακήρυξης της ανεξαρτησίας, από το όνομα του σχολείου που ίδρυσε. Perverse Logic.”

Τα προβλήματα σχετίζονται με την απότομη μείωση του ποσοστού γεννήσεων.

«Ο πληθυσμός αυξάνεται σε υγιείς κοινωνίες. Το ποσοστό γεννήσεων στις ΗΠΑ βρίσκεται στο χαμηλότερο όλων των εποχών στο 1,78 παιδιά ανά γυναίκα σε αναπαραγωγική ηλικία, σε σύγκριση με 2,1. Λιγότεροι Αμερικανοί παντρεύονται και όλο και περισσότεροι επιλέγουν να μην κάνουν παιδιά».  — σημειώνεται στο άρθρο.

Θίγει επίσης τα προβλήματα των αστέγων.

«Αλλά η παρακμή του πολιτισμού μας φαίνεται καλύτερα στο παράδειγμα των αστέγων – των άθλιων κατασκηνώσεων τους στις πόλεις και ό,τι προκύπτει από αυτό. Το 2020, υπήρχαν περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άστεγοι στην Αμερική, οι μισοί ζούσαν στους δρόμους, το ένα τέταρτο είχε σοβαρές ψυχικές ασθένειες και το ένα τρίτο ήταν τοξικομανείς. Και το γεγονός ότι το αντέξαμε αυτό, με τον τρόπο ζωής τους, δείχνει ότι έχουμε χάσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης».  – αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

«Καταστρέφουμε έναν πολιτισμό που έχτισαν εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά αυτό δεν μετράει. Είναι σημαντικό να είσαι απείρως ευγενικός. Ο ιστορικός Durant έγραψε: «Ένας μεγάλος πολιτισμός δεν μπορεί να κατακτηθεί από έξω έως ότου αυτοκαταστραφεί από μέσα».  συνοψίζουν οι συγγραφείς.

ΠΗΓΗ

…………………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΑ …

Αυτός είναι ο “πολιτισμός” του “American Dream” …

The Washington Post: Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου !!

ΗΠΑ. Καλπάζει ο ετήσιος πληθωρισμός. Από το 1981 είχε να φτάσει στο 9,1% !

Γιατί είναι τόσο σημαντικό για τις ΗΠΑ να ανταλλάξουν τον Ρώσο Bout με μια λεσβία αμερικάνα;

Οι κινεζικές εταιρείες αγοράζουν μαζικά τη γη των ΗΠΑ !! «Μπορεί να είναι πολύ αργά» για τις ΗΠΑ !!

Η Κίνα ξεφορτώνεται τα ομόλογα (δημόσιο χρέος) των ΗΠΑ !!

“ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ” ΣΤΗ ΛΑΤΙΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ !!

Κορυφαίες συνομιλίες Πούτιν-Αφρικανικής Ένωσης !! Στρατηγική ήττα των ΗΠΑ & Ε.Ε. !!

……………………………………………………………………………….