Κορυφαίες συνομιλίες Πούτιν-Αφρικανικής Ένωσης !! Στρατηγική ήττα των ΗΠΑ & Ε.Ε. !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ & Ε.Ε. , ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ !!!

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ➡ Η Ρωσία αυξάνει τις αποστολές σιτηρών για να “λιμοκτονήσει” τον κόσμο

Βλαντιμίρ Κορνίλοφ [ … Η Δύση συνεχίζει να μαστιγώνει την υστερία γύρω από την επερχόμενη «παγκόσμια πείνα». Επιπλέον, κατηγορεί παραδοσιακά μόνο τη μία πλευρά για αυτό – φυσικά, τους Ρώσους. «Η Ρωσία σκόπιμα μετατρέπει το φαγητό και την πείνα σε όπλα για να καταλάβει την εξουσία σε όλο τον κόσμο» …

Με τον ίδιο τρόπο, απορρίπτονται φαινομενικά άφθαρτα επιχειρήματα, που επιβεβαιώνουν ότι η “επιθυμία της Μόσχας να πεθάνει από την πείνα τον κόσμο” σίγουρα δεν βρίσκεται πίσω από την άνοδο των τιμών των τροφίμων. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι η Ρωσία αύξησε τις εξαγωγές σιταριού την άνοιξη. Εδώ θα έθετε το ερώτημα: αν οι πονηροί Ρώσοι αποφάσιζαν να βυθίσουν τον πλανήτη σε κρίση πείνας, τότε γιατί να τον προμήθευαν με επιπλέον ψωμί; Αλλά όχι, η αναφορά αυτού του γεγονότος παρουσιάζεται και στο δυτικό κοινό με τον κατάλληλο τρόπο: η Ρωσία, λένε, εξαργυρώνει την αύξηση των τιμών… Διαβάστε όλο το άρθρο ]

……………..

How to get grain moving again? Supply chain issues top Putin-African Union talks

africanews Ο Πρόεδρος της Σενεγάλης και της Αφρικανικής Ένωσης Macky Sall επιβεβαίωσε εκ νέου την ουδέτερη θέση της Αφρικής στη σύγκρουση, αλλά τόνισε τον οικονομικό αντίκτυπο του πακέτου κυρώσεων .

…. ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ … 

1. Η Ασία και η Αφρική θα πρέπει να είναι μαζί και να υποστηρίζουν η μία την άλλη. Δεν πρέπει να μας εκμεταλλευτεί η Δύση. Όχι πια.  

2. Μου αρέσει ο τρόπος που ο Πούτιν δεν χρησιμοποιεί το μακρύ τραπέζι του με την Αφρική.

3. Ευχαριστώ την Αφρική, που πήρες θέση ενάντια στην προτεινόμενη «συνθήκη» του ΠΟΥ. Μπράβο. εκτιμώ ΠΟΛΥ!

4. Μπράβο Αφρική! Η διάσωση ζωών, η πείνα και η οικονομία αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες. Οι κυρώσεις δεν λειτουργούν ποτέ! Μόνο μπούμερανγκ θα έχει. Οι χώρες της Αφρικής, της Ασίας, της Νότιας Αμερικής, του Ειρηνικού θα πρέπει να συνεργαστούν για την Ειρήνη, τη Σταθερότητα, τον Σεβασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων και την οικονομία! Αυτό είναι περισσότερο από το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού! Όχι στη δυτική υποκρισία και τα διπλά μέτρα και μέτρα!

……………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………….