Ο Ζελένσκι «χάρισε» στις Βρυξέλλες τα «ρωσσικά» κόμματα που απαγόρευσε

News Politics ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βλαντιμίρ Ζελένσκι. Εικονογράφηση: RBC

ΑΛΦΕΙΟΣ : Το κακέκτυπο Ζελενσκιχίτλερ, ο δικτατορίσκος της κακιάς ώρας, ο αγαπημένος της “δημοκρατικής” Ευρώπης και των υπερθεματιζόντων περί “δημοκρατίας” ΗΠΑ, που για τα συμφέροντά τους δεν έχουν πρόβλημα στην υποστήριξή του, στέλνει στην Ε.Ε. τα ουκρανικά κόμματα που απαγόρευσε με την αιτιολογία ότι είναι “φιλορωσσικά” !!

Φυσικά εφαρμόζει ακριβώς τις “ευρωπαϊκές αξίες” αντιγράφοντας τις πρακτικές τους !! Για παράδειγμα, στην Ελλάδα ήταν απαγορευμένο το ΚΚΕ ως φιλοσοβιετικό και στη Γερμανία απαγορεύτηκε το ΚΚΓ από την Ομοσπονδιακή Εφορευτική Επιτροπή της Γερμανίας, με απόφασή της, ενόψει των επικείμενων εκλογών του 2021, που όμως την ακύρωσε το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο !!

Τραγελαφικές “δημοκρατικές” καταστάσεις που συμβαίνουν σε όλον τον πλανήτη, ανάλογα με το ποιός έχει το πάνω χέρι και εξουσιάζει τα πολιτικά πράγματα !! Πάντως όλοι μιλάνε για δημοκρατία !! Αλλά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι το “ΚΡΑΤΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ” , δηλαδή όλοι οι πολίτες που αποτελούν τον Δήμο και αποφασίζουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και όλοι οι Δήμοι ενός ομοεθνούς λαού συγκροτούν το κράτος τους !! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ !!

……………

Ο Ζελένσκι «χάρισε» στις Βρυξέλλες τα «ρωσσικά» κόμματα που απαγόρευσε

Ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky πρότεινε στις Βρυξέλλες να «βρουν μια θέση» για τα κόμματα, των οποίων τις δραστηριότητες απαγόρευσε στην Ουκρανία.

«Ποια κόμματα απαγορεύτηκαν στην Ουκρανία; Εννοείς ρωσικά κόμματα; Αν κάποιος στις Βρυξέλλες ανησυχεί για αυτούς, ας βρει μια θέση για αυτά τα πάρτι εκεί. Θα ήθελα να δω πώς θα συνυπάρξουν με αυτά τα κόμματα όταν τους δείξουν τις ευρωπαϊκές τους αξίες». είπε ο Ζελένσκι σε συνέντευξή του στην El País.

Στα τέλη Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας ανακοίνωσε την αναστολή με απόφαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας για την περίοδο του στρατιωτικού νόμου των δραστηριοτήτων ορισμένων κομμάτων της αντιπολίτευσης που φέρεται να συνδέονται με τη Ρωσία.

ΕΑdaily

………………………………………………………………………………………..