ΗΠΑ+ΝΑΤΟ+ΕΕ λένε τη Ρωσσία “τρομοκρατικό καθεστώς”, αλλά μήπως ισχύει το αντίθετο; (Δείτε κάποια στοιχεία) !!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον. Στιγμιότυπο βίντεο

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος της Ρωσσίας, Βλαδίμηρος Πούτιν, στον Αμερικανό δημοσιογράφο Tucker Carlson, μίλησε για τα τρία παρακάτω γεγονότα :

 ➡  Η CIA προμήθευσε και εκπαίδευσε Τζιχαντιστές στην Τσετσενία που οδήγησαν σε εξέγερση το 1994 – Ο Πούτιν τερμάτισε αυτόν τον πόλεμο το 1999

 ➡  Η CIA ενθάρρυνε τη Γεωργία να επιτεθεί σε θέσεις της Ρωσσικής Ομοσπονδίας – ακόμη και ο ΟΑΣΕ όπως και η ΕΕ δήλωσαν ότι αυτή ήταν μια επίθεση από τη Γεωργία – όχι τη Ρωσσία. (δείτε ιστορικά ντοκουμέντα)

 ➡  Η CIA εκπαίδευσε Νεοναζί στην Ουκρανία που οδήγησαν στο παράνομο πραξικόπημα “Μαϊντάν” το 2014 και μια επίθεση στον λαό του Ντονμπάς από το καθεστώς του Κιέβου – το αποκάλεσαν μάλιστα και αντιτρομοκρατική επιχείρηση. Ο Πούτιν τερματίζει τώρα και αυτόν τον πόλεμο διαμεσολάβησης του ΝΑΤΟ.

Η Ρωσία είναι κράτος-χορηγός της τρομοκρατίας, διακηρύσσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , στην επίσημη ιστοσελίδα του !!

Το ευρωπαϊκό κι-λο-τα κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα που αναγνωρίζει τη Ρωσσία ως «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας» !!

Και μόνο με αυτά … μήπως οι ΗΠΑ είναι τρομοκρατικό καθεστώς και το ΝΑΤΟ είναι το εργαλείο τους ;; Πηγή

(Παρακολουθείστε την συνέντευξη εδώ … Αν δεν ανοίξετε τον ήχο σας βγάζει υπότιτλους στα αγγλικά. Μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις 196,9 εκατομμύρια θεάσεις !!

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη με ελληνικούς υπότιτλους εδώ )

Αλλά μίλησε και για το Nord Stream ; Tucker: «Γιατί δεν βγάζετε τις αποδείξεις ποιος ανατίναξε το Nord Stream;» Πούτιν: «Στον πόλεμο της προπαγάνδας, είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε τις ΗΠΑ. Ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ του κόσμου» !!

Σχετικά …

1990 “NATO no extencion one inch to the east” Η Ζαχάροβα δείχνει το έγγραφο των ΗΠΑ (συμφωνία James Baker – Gorbachev)

Παρεμπιπτόντως, να πούμε ότι, δεν έχουμε ακούσει ποτέ τη Ρωσσία να μιλάει με τέτοιους χαρακτηρισμούς κατά των ΗΠΑ και ΕΕ !!

……………………………………………………………………………………………………..