Δόθηκε η άδεια να φυτεύσουν στον ανθρώπινο εγκέφαλο την τεχνητή νοημοσύνη.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΥΓΕΙΑ

ΧΘΕΣ έδωσε την άδεια διενέργειας για την πρώτη κλινική δοκιμή σε ανθρώπους ο αρμόδιος ρυθμιστικός φορέας των ΗΠΑ στην Νeuralink, στην εταιρεία εγκεφαλικών εμφυτευμάτων του Ελον Μασκ.

Εμείς από πέρσι, στις 22.07.2022 το γράφαμε :

“Ανατρεπτική τεχνολογία της διεπαφής εγκεφάλου-μηχανής NEURALINK μέ μικροσκοπικό ιστό σαν τρίχα (Τσιπάκι). O Elon Musk ο πατέρας του σύγχρονου Φρανκενστάιν έχει πάρει την κρατική άδεια από τις  αμερικανικές αρμόδιες αρχές και κάνει πειράματα με ανθρώπους. Με αυτό τον τρόπο καταγράφονται στο τσιπάκι οι σκέψεις  ΚΑΙ τα συναισθήματα.

Ο συνδυασμός του τρόπου που σκεφτόμαστε και νιώθουμε δημιουργεί μια υπόσταση, η οποία γεννά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα οποία διαβάζει το μικροτσίπ”.

Η έγκριση από τη Διοίκηση Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ σηματοδοτεί σπουδαίο ορόσημο για την εταιρεία.

«Με ενθουσιασμό γνωστοποιούμε πως λάβαμε την έγκριση του FDA για τη διεξαγωγή της πρώτης κλινικής μελέτης σε ανθρώπους», ανακοίνωσε μέσω Twitter η Neuralink, χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη «ένα σημαντικό βήμα, που θα επιτρέψει μια μέρα στην τεχνολογία μας να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους». 

Στους μακροπρόθεσμους στόχους της είναι να συνδυάσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με την τεχνητή νοημοσύνη. Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

……………………………………………………….

Σχετικά …

Ο κόσμος που ξέρατε φεύγει, έρχεται η τεχνητή νοημοσύνη και στην μουσική, στα γκρουπ…

Μασκ: Η τεχνητή νοημοσύνη θα έχει τη δυνατότητα καταστροφής της ανθρωπότητας !! “Ψηφιακό θεό” θέλει ο Λάρι Πέιτζ της Google !!

……………………………………………………………………………………………………………………