Επιδημία αγνωσίας στη Νέα Δημοκρατία. Κι άλλος βολευτής που δεν έχει διαβάσει το Σύνταγμα !!

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Είναι να απορεί κανείς !!! Βολευτές που δεν γνωρίζουν το Σύνταγμα ;; !!

Επιδημία αγνωσίας επικρατεί στην έρημο… περιμένοντας τον Μωϋσή με τις πλάκες !! Άλλος ένας “νεοδημοκράτης” βολευτής, ο Θέμης Χειμάρας, που “δεν ήξερε” για το ασυμβίβαστο !!

Αίσχος ρε αχρείοι !!! Αλλά από την άλλη, καλά κάνετε !! Με έναν βοϊδολαό να σας ακολουθεί κι εσάς και όλους τους τσοπάνηδες, ο καθένας τη δική του στάνη, … καλά κάνετε …

Σύνταγμα

‘Αρθρο 57: (Ασυμβίβαστα έργα)

1. Τα καθήκοντα του βουλευτή είναι ασυμβίβαστα με τα έργα ή την ιδιότητα του ιδιοκτήτη ή εταίρου ή μετόχου ή διοικητή ή διαχειριστή ή μέλους του διοικητικού συμβουλίου ή γενικού διευθυντή ή των αναπληρωτών τους επιχείρησης, η οποία:
α) Αναλαμβάνει έργα ή μελέτες ή προμήθειες του Δημοσίου ή παροχή υπηρεσιών προς το Δημόσιο ή συνάπτει με το Δημόσιο συναφείς συμβάσεις αναπτυξιακού ή επενδυτικού χαρακτήρα…

“Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο βουλευτής έσπευσε να ρίξει την ευθύνη στους συνεργάτες του, ισχυριζόμενος ότι… δεν γνώριζαν για τα περί ασυμβίβαστου”, γράφει το δημοσίευμα !!

Δηλαδή, να υποθέσουμε ότι … ο ίδιος γνώριζε, ήταν διαβασμένος, αλλά “ξέχασε” να το πει στους συνεργάτες του !!! Αϊ στα διάλα ρε !!!

Και ο άλλος ο “νεοδημοκράτης” ο Πάτσης είπε: «Ομολογώ ότι δεν γνώριζα (για το ασυμβίβαστο). Διότι το 2020 κανείς δεν το είπε στον νέο βουλευτή που εξελέγη» . Αϊ σιχτίρ ρε !!!

ΤΣΙΠΡΟΤΣΟΠΑΝΗΣ

…………………………………………………………………………………………………..