«Ο καλύτερος πρόεδρος των τελευταίων 30 ετών»: Ο Ζελένσκι αποφάσισε να πάει για δεύτερη θητεία !!

News Politics ΚΟΣΜΟΣ

Εικονογράφηση: znaj.ua
“Ζαβολέων Ουκραναπάρτης” !!!

Όλα τα ευτράπελα μόνο από τον ΜΑΪΝΤΑΝό μπορούν να συμβούν !!! Εν μέσω εμπόλεμης κατάστασης, αυτός ονειρεύεται πως θα συνεχίσει να κάθεται στο “προεδρικό χρυσωρυχείο” … ε… στην προεδρική καρέκλα !!

«Ο καλύτερος πρόεδρος των τελευταίων 30 ετών»: Ο Ζελένσκι αποφάσισε να πάει για δεύτερη θητεία

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky ξεκίνησε επίσημα την ιδέα της επανεκλογής του – οι συνεργάτες του άρχισαν να μιλούν για μια δεύτερη προεδρική θητεία. Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα, 30 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την Pravda.Ru .

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του γραφείου, Andriy Yermak , είπε ότι ο Zelensky είναι «ο καλύτερος πρόεδρος της Ουκρανίας τα τελευταία 30 χρόνια ». Σύμφωνα με τον Yermak, εξακολουθεί να «μπορεί να κάνει πολλά για την Ουκρανία».

Μια άλλη ουκρανική προσωπικότητα, ο σύμβουλος του Zelensky Oleksiy (Lyusya) Arestovich , είχε προηγουμένως αμφέβαλλε ότι ο προστάτης του θα ήταν υποψήφιος για δεύτερη θητεία. Το έκανε όμως με μεγάλη κολακεία.

Προφανώς, η ιδέα της επανεκλογής του Zelensky έχει εκτοξευθεί στις ουκρανικές μάζες, αφού το περιβάλλον του σε όλες τις συνεντεύξεις του αρχίζει να μιλά για το μέλλον του σημερινού προέδρου της Ουκρανίας, αναφέρει η δημοσίευση.

Πηγή: ΕΑdaily

……………………………………………………………………………………………………