ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (βίντεο-φωτογραφίες)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ‘ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΗ ΝΕΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

……………………………

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2-3 / 3 / 2019

ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

………………………

ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ

………………………

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3

………………………

ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ ( ΑΘΗΝΑ )

………………………

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ

………………………

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

………………………

ΛΑΡΙΣΑ

………………………

ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Βασιλειάδης Δημήτριος ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ.

ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΜΑΣ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΟΥΝ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΜΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΞΕ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
=============
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

………………………

ΚΑΡΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

https://www.facebook.com/en.nea.jurnalism.group/videos/vb.492262211301787/369002423707387/?type=2&theater

………………………

……………………………………………..

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

https://www.facebook.com/paris.drellas/videos/10213186287068007/?hc_ref=ARSaweCks8FAyT6kdvvPt8qaZHxJfLzjMQmX5KTMeyIY01X5sFxhyPuwi2LyWRL-XYY

https://www.facebook.com/e.sy.platykampoy/videos/1598217056990897/?hc_ref=ARR6Jx8sxOBnBw_HYCqm1QrjrjQq-NsxI3rZN1EAQCa_pmT1cFjqSyXHSDJJnlK–X8

………….

ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΑΧΑΪΑΣ

……………………

ΣΤΗΝ ΚΩ

https://www.facebook.com/kostas.felekis.969/posts/584824645318743

…………………….

ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.