Η “τσιρλίντερ” Εύα Καϊλή ή η Τσιγγάνα Ρούτζα Ιγκνάτοβα; Ποιά είναι η “βασίλισσα των cryptocoins” !!

Business News Politics ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Η Εύα του Αδάμ ήταν η τσιρλίντερ του παράδεισου και μάλιστα γυμνή (μετά φόρεσε το φύλλο της συκής, για να κρύψει τη γύμνια της… τότε δεν υπήρχαν τα crypto coins ) !!

Εδώ στη σύγχρονη εποχή, τα “φύλλα συκής-cryptocoins” , που τα “φορούσε” η Εύα Καϊλή, … μετά τις έρευνες, της έπεσαν κι αποκαλύφθηκε η γύμνια της !! Όμως, “φύλλα συκής-cryptocoins” , “φοράει” και η αδελφή της, που είναι επικεφαλής μιας ΜΚΟ, της ELONTech, η οποία φέρεται ότι μεταξύ άλλων τεχνολογικών ζητημάτων, έχει ασχοληθεί με θέματα κρυπτονομισμάτων.

Το Politiko για την σύγχρονη Εύα (Καϊλή) , έγραψε: «Το λόμπι των κρυπτονομισμάτων έχασε την τσιρλίντερ του» και την “ξεγύμνωσε” !! Η Καϊλή θεωρούνταν υπερασπίστρια του «κλάδου» και μάλιστα μαζί με άλλους τρεις θα ήταν η «κληρονόμος» του «κρυπτο-στέμματος» στις Βρυξέλλες. Ήταν αυτή που υπερασπιζόταν τον τομέα των κρυπτονομισμάτων πιο έντονα από κάθε άλλον στις Βρυξέλλες…

Για την Εύα Καϊλή, σύμφωνα με δημοσίευμα, και ο Νουριέλ Ρουμπινί σε ανάρτησή του στο Twitter, έγραψε: «Η διεφθαρμένη αρχιμαζορέτα, ”βασίλισσα των κρυπτονομισμάτων”, λάμβανε τις δωροδοκίες της σε μετρητά -δολάρια και ευρώ- και όχι σε άχρηστα κρυπτονομίσματα. Η απόλυτη υποκρισία!» …

Εδώ θα διαφωνήσουμε με τον Ρουμπινί, διότι “Η Βασίλισσα της απάτης (ΔΕΝ είναι η Καϊλή).” , αφού η Τσιγγάνα Ρούτζα Ιγκνάτοβα αγνοείται από το 2017, όταν Αμερικανοί αξιωματούχοι υπέγραψαν ένταλμα σύλληψης. Ακόμα καταζητείται για τον ρόλο που φέρεται να διαδραμάτισε στην απάτη κρυπτονομισμάτων, γνωστή ως OneCoin. Οι ομοσπονδιακοί ερευνητές κατηγορούν την καταζητούμενη ότι εξαπάτησε επενδυτές σε όλο τον κόσμο αποσπώντας τους περισσότερα από 4 δισ. δολάρια. Έτσι, “βασίλισσα των κρυπτονομισμάτων” μπορεί άνετα να θεωρηθεί η Τσιγγάνα, που δεν έχει συλληφθεί και καταζητείται ακόμα !!

Διαβάζουμε εδώ ότι και η αδελφή της Εύας Καϊλή έχει κι αυτή έντονο ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα !! Συγκεκριμένα, η κ. Μανταλένα Καϊλή εμφανίζεται, επίσης, επικεφαλής μιας ΜΚΟ, της ELONTech, η οποία φέρεται να συνιστά μια πρωτοβουλία για συστηματικότερη παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων και του σχετικού νομοθετικού πλαισίου που διαμορφώνεται από τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. Με πάνω από τέσσερα χρόνια λειτουργίας, δεν αποκλείεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των Αρχών, καθώς μεταξύ άλλων τεχνολογικών ζητημάτων έχει ασχοληθεί με θέματα κρυπτονομισμάτων.

Έτσι, ο πατέρας της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρος, αλλά και η αδερφή της, Μανταλένα, και η μητέρα τους θα περάσουν από τον εξονυχιστικό έλεγχο της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, διότι όπως γράφει ο Μιχάλης ΤρεμόπουλοςΤο μήλο κάτω από τη μηλιά!

Όμως, το “σάπιο μήλο” της Εύας (Καϊλή) δεν είναι το μοναδικό !! Πολλά τα σάπια μήλα που ως γνωστόν έχουν και σπυριά !! Άσε που και το χαβιάρι μοιάζει με μπάλα από σπυράκια !!! Παρεμπιπτόντως, ενώ έχει περάσει καιρός που έχει σκάσει το πιο μεγάλο “σπυρί” , αυτό της Ούρσουλας και του Αλμπερτ Μπουρλά… η Ευρωπαία γενική εισαγγελέας ακόμα ποιεί την νύσσαν για την απάτη 70+ δισεκατομμυρίων εις βάρος του προϋπολογισμού της Ε.Ε. !! (δείτε στο τέλος γιατί σκάνε τα μικρά σπυριά… )

Τώρα, … Της Εύας το κάγκελο… είναι βιώσιμο “χωριό” !! , που μάλιστα λέγεται… “ΑΡΕΝ” και χωράει πάνω από χίλιους κρατούμενους, (κάτι ήξεραν οι Βέλγοι και το έκαναν μεγάλο !!) , γιατί μετά από τις αποκαλύψεις και τις καταιγιστικές εξελίξεις, (που κάνουν όλοι πως δεν ήξεραν) … όλοι τρέμουν !! Ας δούμε σχετικά σε φωτογραφίες , αλιευμένες από σχόλια στο Twitter …

………………………………………………..

Λέγαμε λοιπόν, … Ευρω-Κατάρ-ατη διαφθορά για μια χούφτα ευρώ και για μια Αζερο-χούφτα χαβιάρι !! Ναι !! Για μια χούφτα ευρώ και χαβιάρι !! Το επιβεβαίωσαν σε ανύποπτο χρόνο κάποιοι … αγανακτισμένοι ευρωβουλευτές: «Πουλάμε τον εαυτό μας στον Αλίεφ για φυσικό αέριο» !! Μέχρι στιγμής, όλοι ποιούν την νύσσαν, για το … χαβιάρι… !!

Επίσης, λέγαμε, … Δεν σας φαίνεται περίεργο, με το που έσκασε το … Wirecard: ξεκίνησε η δίκη για το μεγαλύτερο μεταπολεμικό πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο της Γερμανίας , αμέσως και για να στρίψουν την προσοχή των Ευρωπαίων πολιτών, έσκασαν το σκάνδαλο της Ευρω-Κατάρ-ατης διαφθοράς, που είναι ψίχουλα μπροστά στα δισεκατομμύρια που είναι αγνώστου καταλήξεως;

( ύπνος βαρύς κι ασήκωτος, κοιμίζει τους Ευρωπαίους … που ούτε σαν εφιάλτης στον ύπνο τους δεν φτάνει να τους ταράξει το ότι… Καταδικάστηκε ο “Mister Cum-Ex”! … O Σόλτς δεν θυμάται, και ο άλλος δεν μιλάει… ενώ κανείς Ευρωπαίος δεν ξυπνάει !! )

Παρεμπιπτόντως, ξαναρωτάμε … ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΦΠΑ; … και μιλάμε για δισεκατομμύρια ευρώ που “σακουλεύονται” καθημερινά τα λαμόγια της φάρας που κατοικοεδρεύει στην “Ευρωπαϊκή Επιτροπή” !! Για παράδειγμα, οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να μαντέψουν πόση «ευρωφούσκα» κέρδισαν η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EC) Ursula von der Leyen και ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Burla, από την αγορά ενός εμβολίου για τον κορωνοϊό. !!

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram, εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι η επικεφαλής της ΕΚ «αγόρασε από τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer 4,6 (!) δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του Covid για 71 (!) δισεκατομμύρια ευρώ, και μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευσθεί από τους φωτογραφιζόμενους !!!

…………………………………………………………………………………………………….