Επιτέλους !! Όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ 2022 σε ελεύθερη μετάδοση και στην Ελλάδα !!

News ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ
Μουντιάλ 2022: Όλοι οι αγώνες από τον ελεύθερο ΑΝΤ1 (vid)
Και προσέξτε !! Θα τα μεταδώσουν ελεύθερα, όχι λόγω των αντιδράσεων για το δικαίωμα που έχουν όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη να βλέπουν αθλητικά γεγονότα, αλλά λόγω των τεχνικών προβλημάτων !! Τη στιγμή που σε άλλες χώρες σέβονται τους πολίτες τους και οι μεταδόσεις είναι ελεύθερες !!
.
Φυσικά την ευθύνη δεν την έχει κανένας ΑΝΤ1 και κανένας κερδοσκόπος για τα “δικαιώματα” μετάδοσης !!
Υπεύθυνη για το κερδοσκοπικό αλισβερίσι είναι η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, που έδωσε για πρώτη φορά την αποκλειστική μετάδοση σε ιδιωτικό κανάλι, ενός αθλητικού γεγονότος που αγωνίζονται εθνικές ομάδες και όχι επαγγελματικές εταιρείες !! Αίσχος !!!
………………………..
Σύμφωνα με την gazzetta.gr , στη σύσκεψη κορυφής το βράδυ της Τρίτης (22/11) αποφασίστηκε πως όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1 κι όχι μέσα του ΑΝΤ1+, καθώς φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν μπορεί διορθωθεί άμεσα.

Τα σοβαρά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ είχαν ως συνέπεια να μεταδοθούν από τον «ελεύθερο» ΑΝΤ1 παιχνίδια που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τη συνδρομητική πλατφόρμα και τελικά θα πραγματοποιηθεί η «μεταφορά» όλων των αναμετρήσεων στον ελεύθερο ΑΝΤ1.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος του σταθμού Γιώργος Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο οποίος τόνισε πως τα σημερινά ματς θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1. Ωστόσο, αυτό ισχύει για όλο το πρόγραμμα των αναμετρήσεων από εδώ και πέρα.

Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων του Μουντιάλ του Κατάρ:

12.00: Μαρόκο-Κροατία
15.00: Γερμανία-Ιαπωνία
18.00: Ισπανία-Κόστα Ρίκα
21.00: Βέλγιο-Καναδάς

……………………………………………………………………

Σχετικά για το Καταρ-αμένο Μουντιάλ …

Καταρ Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022, το παιχνίδι ξεκίνησε.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022= το μεγαλείο των Περσών. ΕΥΓΕ ΙΡΑΝ δώσατε την μάχη σας και κερδίσατε όλες τις ελεύθερες καρδιές!

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 κίτρινη κάρτα σε ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Το «όχημα» του Κατάρ για το Μουντιάλ ποδοσφαίρου 2022

Που είναι οι κυρώσεις για το Κατάρ; Το Μουντιάλ δεν θα έπρεπε να διοργανώνεται εκεί διπρόσωποι,υποκριτές και άτιμοι, σάπια φάρα…

………………………………………………………………………………………..