«Ξεσκονίζουν» την “Κιβωτό του χρήματος”: «Φύλλο και φτερό» οι λογαριασμοί του παπά και της παπαδιάς

News ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

“Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΗΝ “σκιβωτό” του κάτω κόσμου …

Τη διαδρομή που έχουν ακολουθήσει τα εκατομμύρια που δόθηκαν στην «Κιβωτό του Κόσμου» εδώ και δεκαετίες ερευνά ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος κ. Χαράλαμπος Βουρλιώτης. Οι ισολογισμοί, μάλιστα, της ΜΚΟ δείχνουν πως τα εκατομμύρια που λάμβανε η Κιβωτός του… Χρήματος από δωρεές επιχειρηματιών και απλών πολιτών, έφταναν τα 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr , η «Κιβωτός του Κόσμου» δημοσίευε στο ίντερνετ ανά τακτά χρονικά διαστήματα πόσα χρήματα είχε συγκεντρώσει για φαγητό, θέρμανση και άλλες δαπάνες. Και σε αυτές τις αναρτήσεις εμφανιζόταν έλλειμμα εσόδων όταν η οργάνωση είχε πλεόνασμα μεταξύ 500.000 ευρώ έως 1.000.000 ευρώ.

Έτσι άμεσα αναμένεται να ανοίξουν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας.

Υπό αυτό το πρίσμα η Αρχή θα ελέγξει τη νομιμότητα της απόκτησης περιουσιακών στοιχείων των προσώπων αυτών, με πρώτο ερευνώμενο το αδίκημα αυτό της υπεξαίρεσης από τα ταμεία της δομής.

Στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν και οι καταγγελίες πως τα παιδιά υποχρεούνταν σε νηστεία και έτρωγαν σπάνια κρέας ενώ και η ποιότητα του φαγητού φέρεται να μην ήταν καλή.

Χτες το βράδυ με ανακοίνωση που εξέδωσε το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου», γνωστοποίησε πως τον έλεγχο της οργάνωσης αναλαμβάνουν ορκωτοί λογιστές.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Με μοναδικό γνώμονα την ευημερία των παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου», αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία και με απόλυτη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της πολιτείας αναλαμβάνοντας την μεταβατική διοίκηση του φορέα.

Πρώτο μέλημα μας είναι η εύρυθμη λειτουργία των δομών για την προστασία των φιλοξενούμενων παιδιών. Για τον έλεγχο της λειτουργίας του φορέα θα υπάρξει συνεργασία με διεθνή εταιρεία ορκωτών λογιστών και έγκριτο δικηγορικό γραφείο».

Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλούν οι νέες μαρτυρίες που έρχονται στο «φως» από πρώην τροφίμους της Κιβωτού…

……………………………………….

Σχετικά περί ρασοφόρων …

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. (ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ… ΜΕ ΑΜΦΙΑ!!! ΣΤΟ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟΝ… ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ!!!)

514673-_1_~1

………………..

Απολαύστε …

………………………………………………………………………………