ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ., ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
 
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ,
 
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΝΩΠΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΘΑ ΑΡΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
 
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ, ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ.
 
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΕΚ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
 
1)  ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ ΑΡ.173/2-8-1920 ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΙΣΧΥ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, (ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ), ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗΣ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ:
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, (ΑΤΕΛΕΙΑ, ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΛΠ). ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ!
 
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,
ΕΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!
  unnamed
 
unnamed (1)
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ, ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΚΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΗΤΑΝ Η “ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ”, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΑΡ. 101/4 – 5 – 1890 ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΡΟΛΟΣ ΡΟΤΣΙΛΔ.
ΒΑΡΟΥΧ ΒΑΡΟΥΦ
ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑΣ, ΑΤΕΛΕΙΑΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
 
ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ “ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ”, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ “ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ”, ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ.
 
2)  ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
 unnamed (2)
ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ ΑΡ.6/30-3-1841 ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΙΣΧΥ, ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ 174 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΤΗ, ΑΦΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ! ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;
 
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΡΑΦΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΡΟΤΣΙΛΔ.
unnamed (3) 
3)  ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ ΑΡ. 298/7-12-1927, ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΥΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ.
unnamed (4)
unnamed (5)unnamed (6)
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 48 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΕΚ ΑΡ. 298/7-12-1927, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ  ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΓΝΩΜΗΣ, (ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟ!), ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ “ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑΝ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΝ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ (ΕΛΛΑΔΟΣ)”!
 
ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΛΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!
 
Α)  ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΟΜΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
 
Β) Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΦΟΡΟΥ Ή ΤΕΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΣ ΤΕΛΟΥΣ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟΥ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ Ή ΤΕΛΟΥΣ ΥΠΕΡ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Ή ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΟΡΟΥ, ΔΑΣΜΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ Ή ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΑ ΤΕΛΗ!
 
ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΚΑΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΣ, (ΜΕ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΡΟΤΣΙΛΔ), Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, (ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΔ – ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ) ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΔ – ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ), ΧΑΙΡΟΥΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!
 
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΗΓΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΦΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΔ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ;
 
ΔΕΙΞΤΕ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ή ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ;
 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ, ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΠΟΛΥ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ.
 
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ.
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
…………………………………………………………………………………………………

Αφήστε μια απάντηση