Politico: Εάν η Ουκρανία χάσει, η Ε.Ε. θα χρεοκοπήσει !! Δανείζεται για να την δανείζει !

News ΕΥΡΩΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι χώρες της Ε.Ε. συνεχίζουν να διοχετεύουν χρήματα στην Ουκρανία, αλλά εάν το Κίεβο αποτύχει να τερματίσει την ένοπλη σύγκρουση υπέρ του, η Ε.Ε. απειλείται με χρεοκοπία.

“Η Ε.Ε. παρείχε στην Ουκρανία μακροοικονομική βοήθεια 2,2 δισ. ευρώ. Και τον Οκτώβριο, η Επιτροπή θα λάβει άλλα 5 δισ. ευρώ σε μακροπρόθεσμα δάνεια από το Υπουργείο Εξωτερικών για να δανείσει στην Ουκρανία”, υπολόγισαν ειδικοί του Politico.

Είναι βέβαιοι ότι τέτοιες πιστωτικές πράξεις είναι αρκετά επικίνδυνες: εάν το Κίεβο δεν μπορεί να εξοφλήσει τα χρέη του, οι χώρες της Ε.Ε. θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα. Επιπλέον, η οικονομική βοήθεια προς την Ουκρανία συχνά καταχράζεται, καθώς «η μεγάλης κλίμακας διαφθορά παραμένει βασικό πρόβλημα», σημειώνουν οι συντάκτες του υλικού.

………………………………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η Victoria Spartz ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ;

ΕΠΙΣΗΜΟ !!! Έκθεση Europol : Λαθρεμπόριο όπλων από την Ουκρανία !! (ΕΔΩ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ” ΝΕΟΝΑΖΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !! )

Νοίκιασε ο ολιγάρχης Ζελένσκι τη βίλα του στην Τοσκάνη 50 χιλ.€/μήνα σε Ρώσσους; Την έχει αγοράσει 4 εκ.€ όταν ήταν ηθοποιός !!!

Ζελένσκι: Η Ουκρανία ενδέχεται να σταματήσει σύντομα τις προμήθειες φ/α στην Ευρώπη

Μπάιντεν στον Ζελένσκι: είσαι αχάριστος ! σταμάτα να διαμαρτύρεσαι δημόσια για ανεπαρκή αμερικανική βοήθεια !!

Ουκρανοί bloggers : Όλη η χώρα γίνεται ένα μεγάλο Donbass με καταστροφή και χάος. Γιατί ο Ζελένσκι δεν συμμορφώθηκε με τις συμφωνίες του Μινσκ; !!

………………………………………………………………………………………………..