Γερμανός πρώην βουλευτής μίλησε για δραστηριότητα του Π.Ν. των ΗΠΑ, την προηγούμενη μέρα στον τόπο των σαμποτάζ στους Nord Stream !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Waldemar Gerdt. Εικονογράφηση: ok.ru

ΑΛΦΕΙΟΣ : Τα ΜΜΕ, άλλα λένε και άλλα αφήνουν να υπονοηθεί, ότι η Ρωσσία κατέστρεψε τα δικά της έργα για να προκαλέσει οικονομική καταστροφή στην Ε.Ε. !!! Αυτή η εκδοχή είναι τόσο ηλίθια που προκαλεί γέλια το κατ’ ελάχιστον !!! Η Ρωσσία αν ήθελε, απλά θα έκλεινε για πάντα τις στρόφιγγες και δεν θα έρρεε ποτέ αέριο προς την Ε.Ε. , δεν θα κατέστρεφε τα πανάκριβα έργα της !!! Επίσης να πούμε ότι, αν ήθελε η Ρωσσία να κάνει δυνατό χτύπημα εναντίον της Δύσης, θα κατέστρεφε τα διαδικτυακά και τηλεπικοινωνιακά καλώδια που βρίσκονται στην ίδια περιοχή. !!!

Κατ’ αρχήν, ο Nord Stream (1) δεν λειτουργούσε, διότι ο Σολτς και οι λοιποί, έκαναν τα πάντα να μην επιστρέψουν οι στρόβιλοι … Κατά δεύτερον, ο Nord Stream 2 δεν λειτούργησε ποτέ, πάλι με υπαιτιότητα του Σολτς και των λοιπών, κατ’ απαίτηση του Μπάϊντεν !!!

Χθες … Η Ούρσουλα “απείλησε” με αντίποινα μετά τη δολιοφθορά στους Nord Stream !!! Ποιούς δεν μας είπε !!! , κι εμείς της θέσαμε μερικά ερωτήματα … , όπως να ρωτήσει τον παππού Biden …, που έχει ενεργειακή τρεμούλα

Προηγουμένως γράφαμε[ Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τουλάχιστον στην Ελλάδα (π.χ. στο mega ο Ευαγγελάτος, και το Skai) , ξερνούν εμετικά μυθεύματα ότι το σαμποτάζ το έκανε η Ρωσσία !!!

Ο αγωγός Nord Stream 2 κόστισε συνολικά 11 δισεκατομμύρια ευρώ. Περίπου τόσο θα είχε κοστίσει και ο Nord Stream (1) .
Δηλαδή, οι εμετικοί βόθροι, λένε, ότι η Ρωσσία κατέστρεψε μόνη της δύο δικά της έργα αξίας περίπου 20δις , ζημιώνοντας τη δική της οικονομία και τις εξαγωγές της, με σκοπό, λένε, να καταστρέψει την Ευρώπη !!!
.
.
Μια τέτοια στιγμή, που άρχιζαν τουλάχιστον στη Γερμανία, να ξεσηκώνονται οι πολίτες με διαδηλώσεις (τους οποίους τα ΜΜΕ τους είπαν φασίστες και ναζί) και να πιέζουν υπέρ του ανοίγματος του Nord Stream 2 , με βάσιμες ελπίδες να υποκύψουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις στην απαίτηση των πολιτών τους, και την Ρωσσία να περιμένει μια τέτοια εξέλιξη για την οποία και πίεζε, είναι τουλάχιστον ηλίθιο, αλλά και δόλιο, να μεταδίδονται τέτοια ψεύδη !!! ]
.
Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις δημοσιεύσεις μας για τον Nord Stream (1) και τον Nord Stream 2

……………………………………………..

Έπρεπε να σηκώσουμε το λαϊκό κίνημα – πρώην βουλευτής της Bundestag

Μετά την έκρηξη του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream, το κλίμα στη Γερμανία είναι μισοσοκαριστικό. Αυτή την άποψη εξέφρασε ένας Ρώσος Γερμανός, πρώην βουλευτής της Bundestag από το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία, Waldemar Gerdt, σε συνέντευξή του στο κανάλι βίντεο Patriot, σύμφωνα με την EAdaily

Σύμφωνα με τον Γκερντ, σήμερα υπάρχει «παράλογη, άναρθρη φλυαρία» στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης [σχετικά με την καταστροφή της υποδομής του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream στη Βαλτική Θάλασσα].

«Όλοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι έχει συμβεί κάτι που θα οδηγήσει αμετάκλητα στην κατάρρευση της ευρωπαϊκής οικονομίας. Η γενική διάθεση στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης είναι πλέον μισοσοκαρισμένη. Και όταν ένα άτομο βρίσκεται σε κατάσταση ημι-σοκ, παραληρεί. Πρέπει να δώσετε ένα χαστούκι στο πρόσωπο για να συνέλθετε – αυτό συνήθως κάνουν, βγάζοντας έναν άνθρωπο από κατάσταση σοκ – αλλά απλά δεν ξέρω ποιος είναι πλέον ικανός από τους πολιτικούς μας, να δώσει στα ΜΜΕ ένα καλό χαστούκι στο πρόσωπο, ώστε να ξεσηκωθούν και να αρχίσουν να μιλάνε για τα γεγονότα, ότι «εντελώς τυχαία «Όχι μακριά από τον τόπο αυτών των ατυχημάτων, η δραστηριότητα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ παρατηρήθηκε την προηγούμενη μέρα – είπε ο πρώην βουλευτής.

Σύμφωνα με τον Γκερντ, «χρειαζόμασταν να αυξήσουμε το λαϊκό κίνημα και να εξαγοράσουμε το Nord Stream – να το μετατρέψουμε σε λαϊκή ιδιοκτησία».

«Εάν η κυβέρνηση δεν μπορεί ή δεν θέλει να παρέχει στους ανθρώπους της ενέργεια, τότε έχουμε το δικαίωμα να την πάρουμε στα χέρια μας. Στο τέλος, αυτό θα οδηγούσε στην εκτόξευση του Nord Stream. Τώρα αυτή η ερώτηση έχει λυθεί με αυτόν τον τρόπο από τους “φίλους” μας»,  συνόψισε ο Waldemar Gerdt.

……………
……………

Ο ευρωβουλευτής Μαριάνι γελοιοποίησε τις κατηγορίες κατά της Ρωσσίας λόγω του περιστατικού στο Nord Stream

Ταυτόχρονα ο βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τη Γαλλία Τιερί Μαριάνι ειρωνεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα τις κατηγορίες κατά της Ρωσίας που διαδίδονται από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης σε σχέση με τα επεισόδια στο Nord Stream, σύμφωνα με το RIA Novosti
.
Ο Mariani αποκάλεσε ειρωνικά (προς τα ΜΜΕ) τη Ρωσία ένα «περίεργο κράτος» που «η ίδια καταστρέφει τον δικό της αγωγό φυσικού αερίου, αντί να κλείσει απλώς τη βρύση, όπως έχει ήδη συμβεί αρκετές φορές». Ο βουλευτής υπενθύμισε επίσης πώς οι δυτικές χώρες προσπάθησαν να πείσουν την παγκόσμια κοινότητα ότι η Ρωσία βομβαρδίζει τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Zaporozhye , ο οποίος ελέγχεται ήδη από τις συμμαχικές δυνάμεις .
…………………..

Nord Stream – Μπιρόλ (ΙΕΑ): «Πολύ προφανές» ποιος ήταν πίσω από το σαμποτάζ στους αγωγούς

Eίναι πολύ προφανές» ποιος βρίσκεται πίσω από το σαμποτάζ με τις διαρροές στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream, στη Βαλτική Θάλασσα, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας (IEA), Φατίχ Μπιρόλ, όπως μεταδίδει το Reuters , και αναδημοσιεύει η imerisia .

«Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος το έκανε, ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το σαμποτάζ, υπάρχει ακόμη συζήτηση, λίγο πολύ, αλλά (…) είναι πολύ προφανές (…) ποιος ήταν πίσω από αυτό το θέμα», είπε σε διάσκεψη για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στο Παρίσι.

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Οι διαρροές συνέβησαν σε ζώνη που ελέγχεται από τις ΗΠΑ

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας δήλωσε σήμερα πως οι ρωγμές στους αγωγούς του Nord Stream που προκάλεσαν διαρροές αερίου ανοικτά των ακτών της Δανίας και της Σουηδίας συνέβησαν σε μια περιοχή που βρίσκεται «πλήρως υπό τον έλεγχο» των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε σε ένα προσκείμενο στο Κρεμλίνο μέσο ενημέρωσης πως η Ουάσινγκτον έχει τον «πλήρη έλεγχο» στα ύδατα γύρω από τη Δανία και τη Σουηδία όπου εντοπίστηκαν τέσσερις διαρροές στους αγωγούς Nord Stream 1 και Nord Stream 2, που διατρέχουν τον πυθμένα της Βαλτικής θάλασσας ανάμεσα στη Ρωσία και στη Γερμανία.

«Συνέβη(σαν) στις εμπορικές και οικονομικές ζώνες της Δανίας και της Σουηδίας. Είναι ΝΑΤΟκεντρικές χώρες», δήλωσε η Ζαχάροβα σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στη διαδικτυακή εκπομπή Soloviev Live.

«Είναι χώρες που είναι πλήρως ελεγχόμενες από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ».

…………………………………………..

………………………………………………………………………………………….