Η Ρωσσία δεν απέκλεισε το σαμποτάζ !! Ισχυρές υποβρύχιες εκρήξεις σημειώθηκαν χθες στον Nord Stream !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Θέση της διαρροής στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2 - RIA Novosti, 1920, 27/09/2022
© Φωτογραφία : Danish Defense Εντοπισμός διαρροής στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2
ΑΛΦΕΙΟΣ : Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τουλάχιστον στην Ελλάδα (π.χ. στο mega ο Ευαγγελάτος, και το Skai) , ξερνούν εμετικά μυθεύματα ότι το σαμποτάζ το έκανε η Ρωσσία !!!
.
Ο αγωγός Nord Stream 2 κόστισε συνολικά 11 δισεκατομμύρια ευρώ. Περίπου τόσο θα είχε κοστίσει και ο Nord Stream (1) .
Δηλαδή, οι εμετικοί βόθροι, λένε, ότι η Ρωσσία κατέστρεψε μόνη της δύο δικά της έργα αξίας περίπου 20δις , ζημιώνοντας τη δική της οικονομία και τις εξαγωγές της, με σκοπό, λένε, να καταστρέψει την Ευρώπη !!!
.
.
Μια τέτοια στιγμή, που άρχιζαν τουλάχιστον στη Γερμανία, να ξεσηκώνονται οι πολίτες με διαδηλώσεις (τους οποίους τα ΜΜΕ τους είπαν φασίστες και ναζί) και να πιέζουν υπέρ του ανοίγματος του Nord Stream 2 , με βάσιμες ελπίδες να υποκύψουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις στην απαίτηση των πολιτών τους, και την Ρωσσία να περιμένει μια τέτοια εξέλιξη για την οποία και πίεζε, είναι τουλάχιστον ηλίθιο, αλλά και δόλιο, να μεταδίδονται τέτοια ψεύδη !!!
Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις δημοσιεύσεις μας για τον Nord Stream (1) και τον Nord Stream 2
……………………………………………………………

Breaking news. Η Γερμανία υποψιάζεται σαμποτάζ κατά των αγωγών Nord Stream (1+2)

……………………………………………………………

Ένα δημοσίευμα από την 23/2/2022 στην Καθημερινή … αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λευκού Οίκου με δηλώσεις του Μπάϊντεν, όπου μεταξύ άλλων γράφει ότι η κυβέρνησή του θα επιβάλει κυρώσεις στην Nord Stream 2 AG, την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου , που συνέχισε … “Όπως έχω καταστήσει σαφές, δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε περαιτέρω κινήσεις εάν η Ρωσία συνεχίσει την κλιμάκωση. Με τις πράξεις του, ο πρόεδρος Πούτιν έδωσε στον κόσμο ένα τεράστιο κίνητρο για να μείνει μακριά από το ρωσικό αέριο και να στραφεί σε άλλες πηγές ενέργειας.” !!! Περίεργες δηλώσεις σε περίεργους καιρούς !!!

……………………………………………………………

Ισχυρές υποβρύχιες εκρήξεις σημειώθηκαν στην περιοχή διαρροών αερίου στον Nord Stream

Το σουηδικό σεισμικό κέντρο ανέφερε υποβρύχιες εκρήξεις στην περιοχή των διαρροών στον Nord Stream

ΜΟΣΧΑ, 27 Σεπτεμβρίου – RIA Novosti. Δύο ισχυρές υποβρύχιες εκρήξεις καταγράφηκαν στην περιοχή διαρροών αερίου στους αγωγούς Nord Stream και Nord Stream 2, δήλωσε στο Twitter ο Carl Fried Kleberg, δημοσιογράφος του σουηδικού τηλεοπτικού καναλιού SVT, επικαλούμενος τοπικούς σεισμολόγους.
Διευκρίνισε ότι το περιστατικό σημειώθηκε χθες.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επρόκειτο για εκρήξεις», είπε στο τηλεοπτικό κανάλι ο Μπγιορν Λουντ, εκπρόσωπος του σουηδικού σεισμικού κέντρου.

Την προηγούμενη μέρα, η Nord Stream 2 AG ανακοίνωσε ότι σημειώθηκε έκτακτη ανάγκη στα ύδατα της Δανίας στο Nord Stream 2 , το οποίο ήταν γεμάτο με τεχνικό αέριο . Σημειώθηκε ότι η πίεση στη γραμμή Α μειώθηκε απότομα. Αργότερα, η Nord Stream AG ανέφερε ότι μείωση της πίεσης καταγράφηκε επίσης και στις δύο γραμμές του Nord Stream.
……………………………………………….
Forsvaret
@forsvaretdk
Se video og fotos af gaslækagerne på Nord Stream 1 og 2-gasledningerne i Østersøen på forsvaret.dk: bit.ly/3fokl2v #dkforsvar
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις διαρροές αερίου στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream 1 και 2 στη Βαλτική Θάλασσα
……………………………………………….
Ντμίτρι Πεσκόφ - RIA Novosti, 1920, 27/09/2022

Πεσκόφ: το περιστατικό στο Nord Stream είναι θέμα ενεργειακής ασφάλειας της ηπείρου

ΜΟΣΧΑ, 27 Σεπτεμβρίου/ Radio Sputnik. Το περιστατικό στο Nord Stream είναι ένα ζήτημα που επηρεάζει την ενεργειακή ασφάλεια ολόκληρης της ηπείρου, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ.
Την προηγούμενη μέρα, σημειώθηκε πτώση πίεσης στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream και Nord Stream 2. Η Δανική Υπηρεσία Ενέργειας ενημέρωσε επίσης για τη διαρροή στο Nord Stream 2.
«… Αυτό είναι ένα ερώτημα που σχετίζεται με την ενεργειακή ασφάλεια ολόκληρης της ηπείρου», ανέφερε στο RIA Novosti .
Ο Πεσκόφ δεν απέκλεισε το σαμποτάζ ως πιθανή αιτία της έκτακτης ανάγκης στον αγωγό φυσικού αερίου.
“Προφανώς, υπάρχει κάποιο είδος καταστροφής του σωλήνα και τι την προκάλεσε – εδώ, πριν εμφανιστούν τα αποτελέσματα της μελέτης, είναι αδύνατο να αποκλειστεί τουλάχιστον κάποια επιλογή”, είπε.
Νωρίτερα, το ραδιόφωνο Sputnik μετέδωσε ότι η πίεση στο Nord Stream θα μπορούσε να πέσει λόγω δολιοφθοράς.

Ο ειδικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δολιοφθοράς στη γραμμή Nord Stream 2

………………………………………………………………………………………