Πούτιν: «Μιλήστε για το σημαντικό» του πολιτισμού, της τέχνης, της επιστήμης και του αθλητισμού!! (βίντεο)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ !!! ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ , Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ , Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ , Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΠΕΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει ανοιχτό μάθημα Μιλώντας για το σημαντικό στο Καλίνινγκραντ - RIA Novosti, 1920, 09/01/2022
© RIA Novosti / ΠΙΣΙΝΑ Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει ανοιχτό μάθημα «Μιλήστε για το σημαντικό» στο Καλίνινγκραντ
Ο Πούτιν πραγματοποίησε ανοιχτό μάθημα «Μιλήστε για το σημαντικό» στο Καλίνινγκραντ.
KALININGRAD, 1 Σεπτεμβρίου – RIA Novosti. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνομίλησε με μαθητές που κέρδισαν ολυμπιάδες και διαγωνισμούς στον τομέα του πολιτισμού, της τέχνης, της επιστήμης και του αθλητισμού.
.
Ο Πούτιν τους πραγματοποίησε ένα ανοιχτό μάθημα, «Μιλήστε για το Σημαντικό», κατά τη διάρκεια του οποίου πολλά παιδιά ζήτησαν από τον πρόεδρο να τους δώσει τα χέρια. Και ήδη κατά τη διάρκεια της άτυπης επικοινωνίας, μαθητές ζήτησαν από τον Ρώσο ηγέτη να υπογράψει τα τετράδιά τους, τους προσκάλεσαν στα σχολεία τους και ακόμη και στο “high five”.
Στο τέλος, τα παιδιά, μαζί με τον πρόεδρο, αποφάσισαν να τραγουδήσουν τον ύμνο της Ρωσικής Ομοσπονδίας .
Ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ρώτησε μια μαθήτρια από το LPR εάν είχε γίνει πιο «ήσυχη» η ζωή στη δημοκρατία.
Ένα κορίτσι από το LPR ζήτησε από τον Πούτιν να πει ένα γεια στη μικρότερη αδερφή της. Είπε ότι γεννήθηκε το 2014 και «δεν είχε δει ποτέ μια μέρα ειρηνικής ζωής». Ο Πούτιν ρώτησε το όνομά της και μετέφερε τους θερμούς του χαιρετισμούς στη Μίλαν.
«Πώς είσαι εκεί τώρα, είναι πιο ήσυχα;» ρώτησε ο Πρόεδρος. «Ναι, είναι ήσυχα τον τελευταίο καιρό», απάντησε η μαθήτρια. «Λοιπόν, δόξα τω Θεώ», είπε ο Πούτιν.
Μετά τη συνάντηση, ο αρχηγός του κράτους, μετά από αίτημα των παιδιών, υπέγραψε τα τετράδιά τους ως ενθύμιο.

……………………………………………………………………………..