Το δολάριο έπεσε κάτω από τα 69 ρούβλια για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2020

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η συναλλαγματική ισοτιμία του δολαρίου στο Χρηματιστήριο της Μόσχας για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2020 έπεσε κάτω από 69 ρούβλια, το ευρώ – έως και 72 ρούβλια

ΜΟΣΧΑ, 4 Μαΐου – RIA Novosti . Το ρούβλι άνοιξε την ημέρα διαπραγμάτευσης με απότομη ενίσχυση έναντι των βασικών νομισμάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία του Χρηματιστηρίου της Μόσχας .

Στην αρχή των συναλλαγών, το δολάριο για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2020 έπεσε κάτω από 69 ρούβλια – στα 68,63. Το ευρώ υποχώρησε στα 72 ρούβλια.
https://1prime.ru/bir/
Στις 10:05 ώρα Μόσχας, το αμερικανικό νόμισμα έχανε 1,46 ρούβλια, πέφτοντας στα 69,50. Το ευρώ υποχώρησε κατά 1,31 ρούβλια στα 73,34.
Την ίδια ώρα, οι παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου αυξάνονται λόγω των σχεδίων της ΕΕ να επιβάλει εμπάργκο στις πρώτες ύλες από τη Ρωσία . Έτσι, ένα βαρέλι μάρκας Brent αυξάνεται σε τιμή στα 106,12 δολάρια, το WTI – στα 103,67 δολάρια.
Οι αναλυτές σημείωσαν ότι το ρούβλι μπορεί να συνεχίσει να ενισχύεται με την αύξηση των συναλλαγών μεταξύ των εορτών του Μαΐου. Ωστόσο, η κατάσταση στην αγορά επηρεάζεται από τις προσδοκίες που σχετίζονται με τη συνεδρίαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ , που είναι προγραμματισμένη για σήμερα , όπου είναι πιθανή η αύξηση του προεξοφλητικού επιτοκίου.

https://1prime.ru/bir/

…………………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.