ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΔΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ !!! ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΟΥΣ !!! ΤΟ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ !!!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΦΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ !!!

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΔΟΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ !!!

Δίκαιο πολέμου

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Διεθνούς Δικαίου και ιδιαίτερα της Σύμβασης της Χάγης κάθε εμπόλεμη χώρα που εγκαθιστά θαλάσσιο ναρκοπέδιο οφείλει να ανακοινώσει αυτό σε όλα τα πλοία ουδέτερων χωρών που πρόκειται να διαπλεύσουν την περιοχή, καθιστώντας αυτή εμπόλεμη ζώνη. Η ενημέρωση αυτή γίνεται δια του Υπουργείου Εξωτερικών προς στους Πρεσβευτές των ουδέτερων Χωρών προς αποτροπή κινδύνων πολέμου.

Σημειώνεται πως οι Γερμανοί δεν σεβάστηκαν πάντοτε τη διάταξη αυτή, περιοριζόμενοι να χαρακτηρίζουν και στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους μεγάλη θαλάσσια έκταση πέριξ της Αγγλίας ως απαγορευμένες περιοχές εντός των οποίων τα υποβρύχιά τους εγκατέλειπαν νάρκες.

……………………………………..

Το Ουκρανικό Ναυτικό εγκατέστησε περίπου 420 νάρκες στις προσεγγίσεις προς τα λιμάνια, ανέφερε η FSB

Η FSB παραδέχτηκε ότι οι νάρκες του Ουκρανικού Ναυτικού παρασύρονται προς τον Βόσπορο

Μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης, οι ναυτικές δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέστησαν περίπου 420 νάρκες στις προσεγγίσεις προς τα λιμάνια της Οδησσού, του Οτσάκοφ, του Τσερνομόρσκ και του Γιούζνι, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της FSB.
Το Ουκρανικό Ναυτικό έβαλε ναρκοπέδια στα λιμάνια της Οδησσού , του Οτσάκοφ, του Τσερνομόρσκ και του Γιουζνί (περίπου 420 νάρκες απαρχαιωμένων τύπων NM (νυχτερινό ορυχείο) και YRM (ναρκοδοχείο ποταμού άγκυρας) που παράγονται στο πρώτο μισό του 20ού αιώνα) », ανέφερε το υπουργείο..
Η FSB δεν απέκλεισε ότι θα μπορούσαν να παρασυρθούν προς τον Βόσπορο και πέρα.
.
«Δεδομένου ότι τα νοτιότερα επιφανειακά ρεύματα κυριαρχούν στις περιοχές των εισηγμένων ουκρανικών λιμανιών, δεν αποκλείεται η πιθανότητα εκτροχιασμού ναρκών στον Βόσπορο και περαιτέρω στις θάλασσες της λεκάνης της Μεσογείου», αναφέρει η έκθεση.

………………………………………………………………….

……………………………………………………………………