ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ” !!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΦΟΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !!!
ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ… ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ… ΛΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ… “ΑΕΡΙΚΑ” !!!
ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ – ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΣΤΙΣ 29/12/2021 ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΎΠΟΥΛΑ, ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ, ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΄ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΠΟΥ Η ΠΗΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙ «ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ».
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.

…………………………………………………………………….

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

……………………………………………………………………..

“ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019”. ΤΑ 600.000.000.000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΤΕ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ:
– ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;
.
.
.
.

…………………………

Αλφειός: ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΑΙΩΝΩΝ…

… ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ: ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;; !!!

… ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;; ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

………………………………………….

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

…………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!