Ελλάδα. Διαγράφεται το πρόστιμο για τους ανεμβολίαστους !! Κι όσοι το πλήρωσαν πιάστηκαν κορόιδα;

ΕΛΛΑΔΑ ΥΓΕΙΑ

Υπουργός Υγείας, 10 – 01 – 2024 : «Εισηγηθήκαμε στην κυβέρνηση και έγινε δεκτό το αίτημά μας, τις επόμενες ημέρες θα φέρουμε νομοθετική πρωτοβουλία για να διαγράψουμε τα πρόστιμα στους ηλικιωμένους που είχαν μπει την εποχή της πανδημίας. Τείνουμε κλάδο ελαίας, το εμβόλιο δεν γίνεται με το ζόρι, γίνεται γιατί το χρειαζόμαστε και πρέπει το μήνυμα να φτάσει παντού»

σ.σ. : Τι είχε προηγηθεί …

➡ Τον Ιανουάριο 2022, η κυβέρνηση της Ελλάδας, τρομοκρατώντας και απειλώντας τους Έλληνες που δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο, τους επέβαλε πρόστιμο !! Το πρώτο πρόστιμο είχε ύψος 50 ευρώ και στη συνέχεια σε μηνιαία βάση στα 100 ευρώ. 

➡ Η επιβολή του προστίμου σταμάτησε μετά το δεύτερο μήνα κι έτσι στα κιτάπια της ΑΑΔΕ φαινόταν συνολικό χρέος 150 ευρώ, το οποίο φούσκωνε με τόκους !! Έτσι χιλιάδες Έλληνες άνω των 60 ετών, κυρίως συνταξιούχοι με πενιχρές συντάξεις, αναγκάστηκαν να στερηθούν κάποια αναγκαία, για να το πληρώσουν, αφού αν το άφηναν απλήρωτο θα βρίσκονταν μπροστά σε ένα βουνό χρέους μετά από καιρό, που θα είχε ως συνέπεια ακόμα και κατασχέσεις !!

➡ Μετά από μήνες κι αφού είχαν προηγηθεί δηλώσεις, το υπουργείο Υγείας ανακάλεσε το πρόστιμο υπό τους όρους :

α) είτε να εμβολιάστηκαν με δεύτερη δόση εμβολίου… ,
β) είτε να εξαιρέθηκαν από την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19…
4Γ. Το επιστρεπτέο διοικητικό πρόστιμο μετά των αναλογούντων τόκων εκπρόθεσμης καταβολής τυγχάνει ακατάσχετο και δεν υπόκειται σε κανένα συμψηφισμό κατά την επιστροφή του ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.».

Και ρωτάμε … Τώρα που διαγράφονται ΟΛΑ τα πρόστιμα ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, θα επιστραφούν ως ακατάσχετα και χωρίς κανέναν συμψηφισμό και ως αχρεωστήτως καταβληθέντα από τα “κορόιδα” που τα πλήρωσαν ;;

………

Ήρθαν τα μαντάτα σου … Επήγες κι έπεσες μεσ’ τους ατσίδες … και σου τα τρώγανε οι παπατζήδες … Σαν κορόιδο πιάστηκες … Όπου κι αν πας … εδώ παπάς εκεί παπάς … Σαν κορόιδο πιάστηκες … να τα χάσεις βιάστηκες …

…………………………………………………………………………………………………………