Νοέ 192016
 

screenshot-4

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ» ΑΠΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

………………………………………..

Vasilis Theodoropoulos ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΜΑ.!!!!

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.!!!!!

………..

Αθανασία Γεωργοσοπούλου  (δικηγόρος) ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ….
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ….
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΗΓΕΤΕΣ ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ,ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ, ΤΑΓΟΙ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ , ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ …..
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ,ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΛΑΣΜΟΥ…
ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ……
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ .
ΠΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ…..
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ….
ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ,ΕΛΛΑΣ . ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΔΙ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ,ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΘΑ ΧΥΣΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΣΙΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
ΕΙΜΕΘΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ !!!!!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ , ΔΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ…ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ
ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ,ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ , ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΡΑ ,ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΝ !!!!!!!!

…………………………..

941322_217695641929724_5644600319611401315_n

  26 Σχόλια to “ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ. (βίντεο)”

 1. Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχτηκαν σήμερα τα ξημερώματα στης 19/11/2016 τα στελέχη του Πολιτικού Φορέα Ε.ΣΥ (Ελλήνων Συνέλευσις) από κατευθυνόμενα άτομα, δημιουργεί αισθήματα αποτροπιασμού και θλίψης. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Οι φασίστες, οργανωμένοι σε ομάδες με σκοπό την υπονόμευση του πολιτικού φορέα που στρέφεται ενάντια στο σύστημα που θρέφει το φασισμό, απειλούν τους αγωνιστές, χρησιμοποιώντας τη βία με την τακτική του «πέντε εναντίον ενός». Το ζήτημα της επίθεσης μας αφορά όλους, γιατί ήταν εναντίον όλων μας. Δεν επρόκειτο για «πόλεμο συμμοριών», για μια «σύγκρουση μεταξύ ακραίων ομάδων» όπως μπορεί να το παρουσιάσουν τα ΜΜΕ. Κάθε φασιστική επίθεση και πρόκληση, στην ουσία στρέφεται ενάντια σε όλη την κοινωνία, γιατί -αν μείνει αναπάντητη- δίνει «έδαφος» στην ιδεολογία του μίσους, στους ορκισμένους εχθρούς των ελευθεριών όλων μας. Η απάντηση μας θα δοθεί στην συνέχιση του μαζικού, ανυποχώρητου αγώνα μας σε κάθε γειτονιά και πλατεία.
  Η Ε.ΣΥ Ελλήνων Συνελεύσις θα συνεχίσει ακάθεκτη στο έργο που έχει δρομολογήσει και τον έχει κάνει σκοπό της και όραμα της και που δεν είναι τίποτε άλλο από την απελευθέρωση της ΕΛΛΑΔΑ και της ΚΥΠΡΟΥ.
  Ένα μόνο μήνυμα θα δώσουμε στους ανθέλληνες φασίστες που υπονομεύουν τον αγώνα μας με τέτοιες ενέργειες, ότι η εντολή της απελευθέρωσης του πλανήτη έχει δοθεί με συγκεκριμένο τρόπο και σχεδιασμό και θα ξεκινήσει από την ΕΛΛΑΔΑ και ότι τίποτε δεν μπορεί να εμποδίσει αυτήν την ιερή εντολή να πραγματοποιηθεί ……
  Καλό αγώνα για την απελευθέρωση της μάνας μας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ και σε όλων τον απανταχού Ελληνισμό…
  Εκ μέρους της Ελλήνων Συνέλευσις Δημητρίου Υψηλάντη
  Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Γεωργιάδης.

...