ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ !! ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΑ ΟΔΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ DRONE Η ΤΡΟΧΑΙΑ !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΛΗΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΔΕΙΤΕ … WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ DRONE

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΤΗΣ ΗΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ … ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΑΕΡΙΩΣ !!!

…………………………………….

Πατρών – Πύργου: Η Τροχαία «πετάει» drones – Οι κλήσεις θα έρχονται από ψηλά

Το κόστος αναμένεται να φτάσει τα 4 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από ευρωπαϊκά προγράμματα που έχουν εγκριθεί

Εναέρια αστυνόμευση, ζωντανή μετάδοση τροχαίων ατυχημάτων και οδηγικών παραβάσεων στα κέντρα επιχειρήσεις αλλά και… κλήσεις από αέρος, θα μπορεί να μοιράζει η Τροχαία με τα δύο υπερσύγχρονα drones που θα προμηθευτεί.

Το ιπτάμενο σύστημα θα δοκιμαστεί πιλοτικά σε έναν από τους πιο αιματοβαμμένους δρόμους της Ευρώπης, τον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης με την προοπτική να χρησιμοποιηθεί και στους υπόλοιπους μεγάλους οδικούς άξονες.

Οδηγοί που μιλάνε στο κινητό, επιβάτες χωρίς ζώνη, επικίνδυνες προσπεράσεις είναι μερικές από τις παραβάσεις που θα μπορούν να καταγράψουν τα υπερσύγχρονα drones πετώντας στα 120 μέτρα. Η εμβέλειά τους θα αγγίζει τα 10 χλμ ώστε να μπορούν να καταγράφουν εικόνα από το μεγαλύτερο μέρος του ΒΟΑΚ, το μήκος του οποίου φτάνει τα 313 χιλιόμετρα.

Τα drones θα χειρίζονται αστυνομικοί της τροχαίας, οι οποίοι θα περάσουν το επόμενο διάστημα ειδική εκπαίδευση για να μπορέσουν να εξοικειωθούν με τα εξελιγμένα τεχνικά μοντέλα που θα φτάσουν στην Ελλάδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα επιχειρήσεων σε διαφορετικά σημεία του οδικού άξονα για τον χειρισμό και την υποδοχή της εικόνας των drones. Το κόστος αναμένεται να φτάσει τα 4 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από ευρωπαϊκά προγράμματα που έχουν εγκριθεί.  
Σειρά μετά την Κρήτη αναμένεται να πάρει το οδικό δίκτυο μεταξύ Πάτρας και Πύργου, πρόκειται άλλωστε για τους δρόμους που καταγράφονται τα περισσότερα τροχαία δυστυχήματα σε όλη τη χώρα.

……………………………………………………

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ “Ε.Ο.” ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ !! Ο ΔΡΟΜΟΣ-ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ 100ΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ. “Να αναθέσετε άμεσα τις υπόλοιπες εργολαβίες, …ώστε να διασφαλισθεί η ολοκλήρωση του Αυτοκινητόδρομου… και κυρίως χωρίς διόδια.”

………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.