Υφυπουργός Θ. Λιβάνιος: «Θα τσιπάρουμε πρώτα τα ζώα και μετά τους ανθρώπους» !!! (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΓΑΝ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΥ…

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ !!!

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ … Νανοτεχνολογία στην Ιατρική… και μικροτσίπ… (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ … ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ… ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ GPS ( ΓΕΩΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ) !! (βίντεο)

“στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα” ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ … ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ … -ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΦΟΙ ;;; Ή ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ;;;

Sakis Michits Σοκαριστική δήλωση από τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο: «Θα τσιπάρουμε πρώτα τα ζώα και μετά τους ανθρώπους»

Ήδη μεγάλο μέρος της κοινωνίας άρχισε να συνηθίζει αυτή τη παρά φύσιν κοινωνικοπολιτική κατάσταση. Τους γίνονται οικεία τα πιστοποιητικά, το σκανάρισμα, τα «προνόμια» των ΚΥΑ που παραβιάζουν το Σύνταγμα, η οικονομική εξόντωση όσων αρνούνται την υποχρεωτικότητα. Ακόμα και οι δήθεν δικαιωματιστές και ανθρωπιστές, δεν βγάζουν κιχ για τους πολίτες που πετιούνται στον δρόμο με αποφάσεις κυβέρνησης και «ειδικών»Δεν είναι πλέον μια φευγαλέα είδηση που θα πιάσει το μάτι σου σε ένα site. Δεν είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Είναι εδώ. Είναι πραγματικότητα. Τα λένε από το βήμα της Βουλής. Πρώτα τα ζώα, μετά εσείς
Πόσο ακόμα για να αντιληφθεί κανείς , ότι πρέπει να αντιδράσουμε να ενωθούμε; ,, στον μοναδικό φορέα
Ελλήνων πολιτών φορέα του Έθνους Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

………………………………

………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.