ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ “Ε.Ο.” ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ !! Ο ΔΡΟΜΟΣ-ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ 100ΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

Εθνική «οδός» Πατρών –Πύργου …2021 … επί τέλους και de facto προβατόστρατο

Δευτέρα μεσημέρι 11/01/2021 στο ύψος της Γαστούνης η Εθνική «οδός» Πατρών-Πύργου σε νέες δόξες και νέες χρήσεις…τα πρόβατα καθ’ οδόν…

… ένας σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος..

  • Ένας δρόμος που πληροί τις απαιτήσει για μετακινήσεις προβάτων….
  • Ένας δρόμος που τα έχει όλα πιά …νεκρούς, τραυματίες, λακκούβες βλάστηση, ζώα, νερά, «σαμαράκια» και δεν έχει διαγραμμίσεις, στηθαία, φωτισμό, φανάρια, ανισόπεδους κόμβους κλπ..
  • Ένας δρόμος που βρήκε επιτέλους τους ιδανικούς διερχόμενους και χρήστες του, τα πρόβατα ( που δεν έχουν όμως τσοπάνη…)

Προσοχή μην συγχέεται τα αγαθά τετράποδα με τους Ηλείους που ως σανοφάγοι αποδέχονται τους «τσοπάνηδες» του πολιτικού συστήματος να τους οδηγούν στο «σφαγείο» της Πατρών-Πύργου, να αποδέχονται τα επανειλημμένες κοροϊδίες ( οι προηγούμενοί φταίνε, εμείς θα το φτιάξουμε..) αλλά και να τους αρμέγουν πολιτικά ( ψηφίζοντας τους) και οικονομικά ( φορολογώντας τους..) ΠΗΓΗ

…………………………………………….

……………………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ…

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ !!!

ΕΚΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο “ΕΘΝΑΡΧΗΣ” ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ( ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ) ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ( ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ) ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ( 1980 ) ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ… “ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ” ΤΑ… “ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ” ΤΑ… “ΕΣΠΑ” κλπ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΧΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ Η ΕΥΡΩΠΗ !!!

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ( ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΤΟ… “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ” ΜΕ ΤΟΚΟ !!!

παγκ. τραπ. ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ

Έργο Έννοια και Περιγραφή
17 Το προτεινόμενο έργο, πέραν της παροχής βοήθειας με την απαραίτητη κατασκευή και βελτίωση ενός μεγάλου δρόμου, έχει ως βασικό στόχο, την έναρξη των θεσμικών μεταρρυθμίσεων στον τομέα των μεταφορών εν γένει, και στον υπο-τομέα εθνικών οδών , ιδίως, να μεγιστοποιήσει τα οφέλη που μπορεί να απορρέουν από το σύστημα αυτοκινητοδρόμων της Ελλάδας. Για την υποστήριξη αυτών των στόχων, το προτεινόμενο έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας επιτροπής συντονισμού των εθνικών μεταφορών (TCC) για να βοηθήσει την κυβέρνηση στη δημιουργία επενδυτικών προτεραιοτήτων και πολιτικών συνολικού τομέα των μεταφορών, η κατασκευή και βελτίωση οδικού highpriority έχει σχεδιαστεί για να δικαιολογούνται από οικονομική άποψη τα πρότυπα, η εγκατάσταση, η εκπαίδευση και ο εξοπλισμός ενός αποτελεσματικού φορέα συντήρησης να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν επαρκή και οικονομικά υγιή συντήρηση των αυτοκινητοδρόμων του προγράμματος, και η διενέργεια των μελετών σκοπιμότητας.
18 Το προτεινόμενο έργο περιλαμβάνει ως εκ τούτου:

(α) κατασκευή και βελτίωση, και συναφείς δραστηριότητες εποπτείας, του δρόμου Πατρών-Πύργου-Ολυμπίας,

(β) παροχή τεχνικής βοήθειας προς ΜΕΒ για: (i) την ανάπτυξη και Εφαρμογή του οργανισμού, καθώς και πρόγραμμα για τη βελτίωση των διαδικασιών συντήρησης και προγραμματισμού της συντήρησης, και (ii) το συντονισμό των μελετών σκοπιμότητας,

(γ) την αγορά της συντήρησης του οδικού δικτύου και του εξοπλισμού των εργαστηρίων και ανταλλακτικών για τη συνήθη συντήρηση των πλακόστρωτων εθνικών δρόμων,

(δ) μελέτες σκοπιμότητας των επιλεγμένων τμημάτων του οδικού δικτύου (συνολικού μήκους 295 χιλιόμετρα),

(ε) υποτροφίες εξωτερικού για ΜΕΒ ανώτερα και μεσαία στελέχη, και

(στ) τεχνική βοήθεια προς MCP για την ίδρυση, του τρόπου λειτουργίας και αρχικές δραστηριότητες της γραμματείας της Επιτροπής Μεταφορών και συντονισμού.

ΠΑΓΚ.ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑ…………………………….

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ 27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ BRETTON WOODS. Η ΕΛΛΑΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ WORLD BANK

………………………………………

ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ; ΨΗΦΙΣΕ Ο,ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ…

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 1000€ ή ΜΟΝΟ 50€ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΡΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ;; ΔΙΑΛΕΞΤΕ !!!εργασια-συνταξη

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

[ 10.0 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Σήμερα παρότι ο πολίτης πληρώνει τέλη κυκλοφορίας – διόδια, έχει στη διάθεση του άθλιο και ανύπαρκτο οδικό δίκτυο, που δεν συντηρείται ούτε επιφανειακά, ούτε τα φρεάτια απορροής, με ανύπαρκτα πεζοδρόμια, χωρίς πρόσβαση για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, με σπάνιο νυχτερινό φωτισμό κλπ.
10.1. Καταρχήν είναι προγραμματισμένη η αναβάθμιση όλων των υπαρχόντων Εθνικών δικτύων.
10.2. Θα επενδυθούν όλα όσα χρειαστούν για την αναβάθμιση των ανωτέρων ειδικά μέσα στις πόλεις με άριστη ποιότητος άσφαλτο, αντιολισθητική, επίπεδη, χωρίς προεξοχές κτλ.
10.3. Θα αναβαθμιστούν τα πεζοδρόμια και όπου υπάρχει διέλευση πεζών.
10.4. Θα δημιουργηθούν ορθά δομημένοι χώροι στάθμευσης, υπογείως ή υπεργείως ούτως ώστε να διευκολύνεται η διακίνηση των αυτοκινήτων στις μεγαλουπόλεις.
10.5. Θα δημιουργηθούν χώροι – πνεύμονες πράσινου και θα αναπλαστούν οι υπάρχοντες, που θα φυλάσσονται με μόνιμο
προσωπικό ασφαλείας, με στόχο την ευχαρίστηση και απόλαυση των πολιτών και για να αποφεύγεται η κατάληψή τους από
περιθωριακές, εγκληματικές ομάδες κλπ.
10.6. Είναι στο πρόγραμμα της Ελλήνων Πολιτείας να δημιουργηθούν χιλιάδες χώροι όπου θα μπορούν οι πολίτες να καλύπτουν την αισθητική τους, να μπορούν να απολαμβάνουν τα τοπία και να εναρμονίζονται με το περιβάλλον.
10.7. Επίσης θα γίνει αναβάθμιση όλων των γεφυρών που υπάρχουν, γιατί η σημερινή κατάσταση του 2015 τείνει να εξομοιωθεί με την μεταπολεμική περίοδο.
10.8. Θα διορθωθούν οι φωτισμοί και θα δημιουργούν υποστηρικτικές υπηρεσίες στους δημόσιους χώρους ούτως ώστε να υπάρχει αισθητική, να εκφράζεται η τέχνη, να προσφέρουν άνεση και να αποφορτίζουν τις μεγαλουπόλεις από το θόρυβο, τη μόλυνση και τη μετακίνηση.
10.9. Η Ελλήνων Πολιτεία από τη στιγμή, που θα αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης, έχει πρόγραμμα να καταστήσει όλη την Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο Εθνικής ανάπτυξης.
10.10. Σα κονδύλια που θα δαπανηθούν για αυτό είναι δεδομένα και άφθονα. Θα κατασκευαστούν δύο παράλληλοι αυτοκινητόδρομοι με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και τεχνολογίας, που θα καλύπτουν το δυτικό και ανατολικό τμήμα της καθ’ όλο το μήκος της χώρας. Οι ανωτέρω θα διασυνδέονται μεταξύ τους ανά διαστήματα ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι ενδιάμεσες περιοχές. Ο ίδιος σχεδιασμός θα εφαρμοστεί και στην νησιωτική Ελλάδα.
10.11. Μέλημα της Πολιτείας είναι η πρόσβαση και στο πιο απομακρυσμένο χωριό με σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Αυτό θα
δώσει την δυνατότητα της εκμετάλλευσης και χρησιμοποίησης για οίκηση και ανάπτυξη περιοχών που μέχρι σήμερα είναι
απρόσβατες.
10.12. Θα γίνουν υποδομές ώστε ο πληθυσμός να κατανέμεται οικιστικά σε όλη την επιφάνεια σε οικιστικούς οργανωμένους χώρους για να μπορέσει ο άνθρωπος να ζήσει σε περιβάλλον που καλύπτει την ευαισθησία του.
10.13. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι η δημιουργία πόλεων και κωμοπόλεων ώστε κάθε πολίτης να ζει στο φυσικό περιβάλλον και να είναι σε επαφή με αυτό για να μπορέσει ενεργειακά να καλύψει την αρμονία που χρειάζεται.
10.14. Οι οικιστικές περιοχές, που θα δημιουργηθούν, θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πολιτών με υψηλών προδιαγραφών υποδομές πχ αποχετευτικό, ηλεκτρικό, υδρευτικό κλπ.
10.15. Οι οικίες είναι σχεδιασμένες με προσανατολισμό ώστε να δέχονται όλες τις ακτινοβολίες, που είναι απαραίτητες στον άνθρωπο, με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον και να το σέβονται. Η κατασκευή τους θα είναι με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ενεργειακά αυτάρκης και θα κατασκευάζονται μόνο από φυσικά υλικά, της μητέρας γης. Όλες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
10.16. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν σχεδιαστεί παράλληλα με τους αυτοκινητόδρομους να λειτουργούν
αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και προδιαγραφών.
10.17. Κάθε κωμόπολη ή πόλη, ανάλογα στο μέρος που βρίσκεται, θα έχει τις ανάλογες υποδομές για την διασύνδεσή της με την υπόλοιπη χώρα.
10.18. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην αεροπορική διασύνδεση, που θα καλύπτει όλες τις περιοχές της Ελλάδος, ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. Όλα τα νησιά μας θα είναι συνδεδεμένα με ακτοπλοΐα μεταξύ τους και με την ηπειρωτική Ελλάδα

10.19. Επίσης θα γίνεται χρήση υδροπλάνων όπου είναι αναγκαίο.
10.20. Σο σχέδιο της Ελλήνων Πολιτείας είναι οι μεγαλουπόλεις να δώσουν την θέση τους προοδευτικά στις μικρές πόλεις, κωμοπόλεις, που θα κατασκευαστούν, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν αυτά που παρέχει η φύση της χώρας μας.
10.21. Η Ελλήνων Πολιτεία μέσω των τιμών των ακινήτων (real estate) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αποσυμφόρηση των μεγάλων πόλεων.
10.22. Πρόγραμμα της Ελλήνων Πολιτείας είναι η κατασκευή μιας πόλης εξ’ αρχής και εξ’ ολοκλήρου, που θα φιλοξενεί αποκλειστικά την διοίκηση, θα περιλαμβάνει όλα τα υπουργεία, τους οργανισμούς και τα ιδρύματα, τα οποία θα διοικούν την Ελλήνων Πολιτεία.
10.23. Η πόλης αυτή θα κατασκευαστεί σε μια περιοχή, που θα αναδεικνύει το κάλλος της Ελληνικής γης, θα έχει ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, που θα προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση για επίσημους προσκεκλημένους, καθώς και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όλων των υποδομών, όπως αεροδρόμιο, πάρκα κλπ.
10.24. Σε αυτήν την πόλη η Ελλήνων Πολιτεία θα κατασκευάσει ανάλογη με τη χρήση του οικοδομικό συγκρότημα, που θα φροντίσει να γίνει η νέα έδρα του οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
10.25. Θα κληθούν όλα τα κράτη να στείλουν τους επίσημους πρεσβευτές τους, που έχουν στα Ηνωμένα Έθνη και να εγκατασταθούν στο οικοδομικό συγκρότημα εντελώς δωρεάν.
10.26. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να καλέσει όλα τα Έθνη – Κράτη να φιλοξενηθούν από αυτήν στην νέα έδρα των Ηνωμένων Εθνών που θα ιδρύσει.
10.27. Για να σταματήσει η υπέρογκη δαπάνη, που καλούνται σήμερα να πληρώσουν, στις σημερινές εγκαταστάσεις των Ηνωμένων Εθνών.
Αυτό θα γίνει ως δείγμα μεγαλοπρέπειας του Ελληνικού Έθνους προς ολόκληρο τον πλανήτη. ]

…………………………………………………….