ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Δ.Π.ΔΥΤ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12/10/2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Ξεκινούν οι πρώτες κινήσεις ξεπουλήματος των παραλιακών εκτάσεων της Ηλείας όπως φαίνεται από το TED(Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αφορά τις ευρωπαϊκές δημόσιες συμβάσεις) με την υπ αριθμόν 2021/S 177-461619 Προκήρυξη σύμβασης για 121 ακίνητα που είχαν περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ των «δανειστών» με αποφάσεις των προδοτικών κυβερνήσεων.
(Το δημοσίευμα εδώ: https://alfeiospotamos.gr/?p=49012)

Η “Ελλήνων Συνέλευσις” δηλώνει και έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζεται να πωληθεί ούτε σπιθαμή ελληνικής γης όταν έχουν δεσμευτεί 2,3 τρισεκατομμύρια (€2.300.000.000.000) για ανάπτυξη όλων των Δήμων της Ελλάδας με εγκεκριμένες 49.000 μελέτες που αφορούν έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Πρόκειται για χρήματα των δημοτών που δεσμεύτηκαν με πληρεξούσιο Δημάρχου από τον εγγυητή Πρόεδρο του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμη Σώρρα.
Η “Ελλήνων Συνέλευσις” είμαστε ο μοναδικός φορέας του Έθνους που ξέρουμε πώς να υλοποιηθούν όλα τα έργα που χρειάζεται κάθε Δήμος με την συμβολή όλων των Ελλήνων δημοτών κυριάρχων που μέσα από τους τοπικούς τους Οργανισμούς «Ελλήνων Συνέλευσις» πρέπει να αποδεχτούν όλα τα κληρονομικά τους δικαιώματα, να αποδεχτούν την ίδια τους την φυσιολογία, να ενωθούν με τον τεράστιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για να διοικήσουν με αληθινή, πραγματική Δημοκρατία την Χώρα τους.

Τα γραφεία της Κεντρική Διοίκησης Περιφέρειας Δυτικής Πελοποννήσου της Ελλήνων Συνέλευσις στην Βαρβάσαινα Πύργου είναι ανοιχτά για όλους τους πολίτες κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 19:00-21:00
Τηλ. σταθερό 2621044277

Καθημερινά μπορούν να επικοινωνούν με:
τον Διευθυντή Γραφείου της ΚΔΠΔΠ Γεώργιο Βρυνιώτη στο τηλ. 6907006450
και τον Γενικό Γραμματέα της ΚΔΠΔΠ Αλέξανδρο Μυλωνά στο τηλ. 6932412267

Εκ της ΚΔΠΔΠ
Η Σύμβουλος Τύπου και Ενημέρωσης Βαγενά Γεωργία (ΤΗΛ. 6993013015)

…………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.