“ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ” ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΗΝ 3-10-2021 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ.Δ.Π.ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ & ΤΥΡΝΑΒΟΥ … ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ & ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ.Δ.Π.Κ.ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ … ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ … ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ … ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ … ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ …

ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΥΜΠΑΡΟΜΑΡΤΟΥΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ … Μητροπολίτης Λαρίσης στον Δημήτρη Δανίκα: Τα «μαγαζάκια» του Σώρρα πίσω από τους αρνητές  … Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ( Τα “μαγαζάκια” του Σώρρα ) ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΠΕ : “Μαγαζιά της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα.ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ➡ ΑΠΟ 14-3-2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ … ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ( ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ … ΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩ … )

ΕΤΣΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΟΥ ΤΗ ΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ “ΣΚΗΝΕΣ” ΒΑΖΕΙ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ “Σκηνή 4
Τα πολιτικά κέντρα του Σώρρα εναντίον εμβολιασμούΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ !!!

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ “– Και στη Λάρισα, οι ανεμβολίαστοι επηρεάζονται από θρησκοληπτικές πηγές;” ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” : ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ.

ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: “…δεν πρέπει να δημιουργηθούν νέοι Σώρρες…”! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “…ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ…” !!!

ΔΙΟΤΙ … ΝΑΙ !!! Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!! ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΣΑΣ !!!

[ …

Σκηνή 4
Τα πολιτικά κέντρα του Σώρρα εναντίον εμβολιασμού
….
– Και στη Λάρισα, οι ανεμβολίαστοι επηρεάζονται από θρησκοληπτικές πηγές;
Οχι, στη Λάρισα κυριαρχούν οι πολιτικές επιρροές. Ακόμα τώρα λειτουργούν τρία εκλογικά κέντρα. Και σ՚ αυτά τα κέντρα πηγαίνει κόσμος. Τι να κάνει ο μητροπολίτης; Να τα κλείσει;

– Ποια εκλογικά κέντρα; Απίστευτο!
Μαγαζιά της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα. Πολιτικά καταστήματα και κάτι σαν εκλογικά κέντρα. Με φωτογραφίες του Σώρρα, σε τρία σημεία της Λάρισας και με άφθονη αρχαιολατρία.
]

…………………………………………………….

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΘΡΟ 14

5. Καθένας ο οποίος θίγεται από ανακριβές δημοσίευμα ή εκπομπή έχει δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης έχει αντιστοίχως υποχρέωση πλήρους και άμεσης επανόρθωσης. Καθένας ο οποίος θίγεται από υβριστικό ή δυσφημιστικό δημοσίευμα ή εκπομπή έχει, επίσης, δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης έχει αντιστοίχως υποχρέωση άμεσης δημοσίευσης ή μετάδοσης της απάντησης. Νόμος ορίζει τον τρόπο με τον οποίο ασκείται το δικαίωμα απάντησης και διασφαλίζεται η πλήρης και άμεση επανόρθωση ή η δημοσίευση και μετάδοση της απάντησης.

…………………………………

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Δ.Π.ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

[ … Κατά τη διάταξη του άρθρου 57 του ΑΚ, όποιος προσβάλλεται παράνομα στην προσωπικότητά του έχει δικαίωμα να απαιτήσει να αρθεί η προσβολή και να μην επαναληφθεί στο μέλλον, ενώ αξίωση αποζημίωσης σύμφωνα με τις διατάξεις για τις αδικοπραξίες δεν αποκλείεται, κατά δε το άρθρο 59 ΑΚ και στην περίπτωση του άρθρου 57 ΑΚ, το δικαστήριο με την απόφασή του, ύστερα από αίτηση αυτού που έχει προσβληθεί και αφού λάβει υπόψη το είδος της προσβολής, μπορεί επιπλέον να καταδικάσει τον υπαίτιο να ικανοποιήσει την ηθική βλάβη αυτού που έχει προσβληθεί. Η ικανοποίηση συνίσταται σε πληρωμή χρηματικού ποσού, σε δημοσίευμα, ή σε οτιδήποτε επιβάλλεται από τις περιστάσεις. Τέτοιο προστατευόμενο έννομο αγαθό είναι και η τιμή και η υπόληψη κάθε ανθρώπου… ] https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/eyaggelos_margaritis/ti-einai-exyvrisi-dysfimisi-kai-sykofantiki-dysfimisi

……………………………………………..

……………………………………………………………………………

ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ (vid)

«ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ»- ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ-

……………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.