Ο ΧΑΡΔΑΧΑΛΙΑΣ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ 1,76 δις για “αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας” ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΧΙΛΟΚΑΜΜΕΝΕ ΧΙΛΙΟΠΝΙΓΜΕΝΕ ΧΙΛΙΟΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΕ … ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΕ … ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ !!! 

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ … ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ … ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ …

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ !!! ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!!

…………………..

Γεωργιος Σερετης Από μικροαπατεώνας έγινε δήμαρχος που υπεξαίρεσε 850.000 € και πήρε άφεση αμαρτιών από τον καρδινάλιο Μητσοτάκη όπως και τόσοι άλλοι …

Μόλις άκουσα ότι πήρε πριν τρεις μήνες με υπογραφή δική του και του υπουργού οικονομικών 1,76 δις για αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας ….
Η πυρασφάλεια και πυροπροστασία ήθελε μόνο 17,700,000 € το ένα χιλιοστό από αυτά που θα ξεκοκαλήσει ο Χαρδαλάκος και τα ρεμάλια του που από αφιλοκερδής οργάνωση έγινε υπουργείο και κυκλοφορούν όλοι με κάτι οχήματα χιλιάδων ευρώ.
Δεν θα υπάρξει άφεση αμαρτιών για κανένα σας …

………………………………………………

https://www.newmoney.gr/roh/politiki/omprela-mamouth-gia-tin-antipiriki-prostasia-ti-ine-to-programma-egis-ipsous-1-76-dis/

…………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ : πυρκαγιές

……………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..