Ο Αλίεφ απειλεί με ολοκληρωτικό πόλεμο την Αρμενία. ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ…

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

diplomatiko-thema-apo-to-geuma-tis-ntoras-ston-alief

Διπλωματικό έγκλημα του Έλληνα πρέσβη στο Μπακού- Παρών σε αζέρικη φιέστα στο κατεχόμενο Σουσί

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΙΕΦ ΤΗΝ 2-9-2020 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ !!! “ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ-ΜΕΣΟΓΕΙΟ”, “Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ”

Ο ΑΛΙΕΦ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ “ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ !!!

ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ “ΙΣΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞωτερικών !! “Ξεχνάτε την προσβολή του Αλίεφ στον πρέσβη…;”

……………………………

Απειλές πολέμου εξαπολύει ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν κατά των Αρμενίων

Υπόσχεται να καταλάβει μέχρι και το Ερεβάν, την πρωτεύουσα της Αρμενίας

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν 

Ο Αζέρος πρόεδρος Ιλχάμ Αλίγιεφ, εξαπέλυσε νέες απειλές για ολοκληρωτικό πόλεμο με την Αρμενία, εάν δεν αποδεχθεί να υπογράψει σύμφωνο ειρήνης με τους δικούς του απεχθείς και αδιανόητους όρους για κάθε Αρμένιο.

Προφανώς έχει υποκινηθεί από τις χώρες που τον καθοδηγούν και του παράσχουν απλόχερα στρατιωτική βοήθεια, να προετοιμάσει το κλίμα για μια νέα στρατιωτική επίθεση κατά της Αρμενίας, αυτή τη φορά όχι για τα εδάφη του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ), αλλά για την ενδοχώρα της Αρμενίας.

Σε δήλωσή του, όπως μεταδίδει το Αρμενικό δίκτυο Zartonkmedia.com, ο Αλίεφ αποκαλεί πατρογονικά εδάφη των Αζέρων τις περιοχές Σιουνίκ (Zangezur), στα βόρεια και ανατολικά της Αρμενίας, όπου έχουν ήδη εισβάλει Αζερικές στρατιωτικές δυνάμεις τις οποίες έχει καταγγείλει η Αρμενία στη διεθνή κοινότητα και στην ομάδα ΜΙΝΣΚ, γιατί έχει γίνει κατάφωρη παραβίαση των χερσαίων συνόρων της Αρμενίας.

Η άλλη “πατρογονική”  εστία των Αζέρων, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο Αλίεφ, είναι η λίμνη Σεβάν (Goycha), ακόμη δυτικότερα από την περιοχή Σιουνίκ, πιο μέσα στα σύνορα της Αρμενίας και αρκετά κοντά στο Ερεβάν και τέλος εκεί που το τερμάτισε ο Αλίγιεφ και δείχνει που το πάει μ’ αυτές τις αθλιότητες που δηλώνει δημόσια, είναι που αναφέρει πατρογονική του γη, την πρωτεύουσα της Αρμενίας Ερεβάν και υπόσχεται σύντομα να επιστρέψει σ’ αυτά τα μέρη μαζί με τους πρόσφυγες, όπως λέει συμπατριώτες του.

Δείτε την ακριβή δήλωση του Αλίγιεφ: “Όταν ανοίγουν όλες οι επικοινωνίες, εμείς, οι λαοί του Αζερμπαϊτζάν θα επιστρέψουμε στην πατρίδα τους, φυσικά. Η Τριμερής Διακήρυξη της 10ης Νοεμβρίου αναφέρει: όλοι οι πρόσφυγες πρέπει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Η πατρίδα μας είναι Zangesur (Σιουνίκ), Goycha (περιοχή λίμνης Σεβάν), και Iravan (Ερεβάν). Σίγουρα θα επιστρέψουμε εκεί.”

Με τη δήλωση αυτή αποκρυπτογραφούνται τα σκοτεινά σχέδια του Αζερμπαϊτζάν, τα οποία φυσικά εκπονούνται από την Τουρκία που παράσχει στον Αζέρο δικτάτορα, πλήρη υποστήριξη και στρατιωτική κάλυψη.

Θα πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα και ουσιαστικά ο Διεθνής παράγοντας, και να αναλάβει πρωτοβουλίες η ομάδα ΜΙΝΣΚ, πριν βρεθούν οι Αρμένιοι με ένα νέο πόλεμο, αυτή τη φορά πολύ πιο σκληρό από του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………..

ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ 3,5χιλ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Sev Lake ΤΟΥ Syunik !

……………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.