ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ FATF ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 3691/2008 & 4557/2018

ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δερτιλής Ηλίας ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΟΦΕΙΛΗ ΕΧΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ;;;;;; ΕΝΤΕΧΝΑ………..

1> ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ FATF ( ΦΑΙΝΑΣΙΑΛ ΑΞΙΟΝ ΤΑΣΚ ΦΟΡΣ ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΠΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΑΓΟΡΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

2> ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3691/2008 & 4557/2018 ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

3> ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΦΕΡΕΙ ΑΞΙΑ-ΙΣΧΥ-ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ-ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

4> Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ( ΔΑΝΕΙΟΥ ) ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 174 ΤΟΥ Α.Κ.

5> ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΛΑΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

6> ΑΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.

7> ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 104-105 Α.Κ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΒΛΑΒΗ.

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ !!!!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !!!!!

………………………………………………………………………

Ν.4738/2020 ΦΕΚ Α 207 ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ… ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ…

Ν 4738 2020 ΦΕΚ Α 207 
ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ … Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ … ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ … ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ;;; ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ … ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ !!!! ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ !!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ “ΣΩΣΕΙ” … ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΣΑΣ !!!  

Μια ακόμα απόφαση προδοσίας, της Κεντρικής Κυβέρνησης, ενεργούσης κατ’ εντολήν των «Εταίρων» και δανειστών μας, με πρόσχημα την αντιμετώπιση της έκτακτης και επείγουσας ανάγκης στέγασης των μεταναστών και προσφύγων, επιτράπηκε και θεσμοθετήθηκε προ πολλού (Άρθρα 185 & 186 του N. 3463/ 2006, ΦΕΚ Α 114/30.6.2006), η δωρεάν παραχώρηση στους μετανάστες, δικαιώματος κυριότητας και χρήσης ακινήτων, ιδιοκτησίας του Δημοσίου (συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών ακινήτων που έχουν περιέλθει εκ κατασχέσεως στην ιδιοκτησία του Δημοσίου, των Ασφαλιστικών Ταμείων και των Τραπεζών).

………………………………………………………………………

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ… ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ…

……………………………………………………………………….

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.