Ο επικεφαλής του ΔΟΑΕ δεν μπορεί να προσδιορίσει ποιος βομβαρδίζει τον πυρηνικό σταθμό του Zaporozhye !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Ο Γενικός Διευθυντής του ΔΟΑΕ Rafael Grossi στην επικράτεια του ZNPP - RIA Novosti, 1920, 09/06/2022
© RIA Novosti / Konstantin Mikhalchevsky Ο Γενικός Διευθυντής του ΔΟΑΕ Rafael Grossi στην επικράτεια του ZNPP. Φωτογραφία αρχείου
ΑΛΦΕΙΟΣ : ΜΑΛΙΣΤΑ !!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ … ΔΕΝ ΕΙΔΕ , ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ , ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ Zaporozhye ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ !!! 
.
… ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ … ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ !!!

…………………………………………………..

Ο επικεφαλής του ΔΟΑΕ, Γκρόσι, δήλωσε ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει ποιος βομβαρδίζει τον πυρηνικό σταθμό του Ζαπορόζιε

Ο επικεφαλής του ΔΟΑΕ, Ραφαέλ Γκρόσι , δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει ποιος βομβάρδιζε τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Ζαπορόζιε.
.
Την περασμένη εβδομάδα, μια αποστολή του ΔΟΑΕ με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Ραφαέλ Γκρόσι έφτασε στον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye. Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ” Rosatom ” και υπάλληλοι του πυρηνικού σταθμού Zaporizhzhya οδήγησαν την αντιπροσωπεία του ΔΟΑΕ στο έδαφός του και έδειξε τα τμήματα του σταθμού που είχαν καταστραφεί κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού των ουκρανικών στρατευμάτων.
“Δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Δεν έχουμε τα κεφάλαια γι’ αυτό. Όπως γνωρίζετε, θα πρέπει να επιβλέπετε… μια στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή… που δεν είναι μόνο πέρα ​​από την εντολή της ΔΟΑΕ, αλλά θα απαιτούσε τεράστια χωρητικότητα», είπε ο Γκρόσι σε συνέντευξή του στο CNN.
Η έκθεση του Γενικού Διευθυντή του ΔΟΑΕ για την πυρηνική ασφάλεια, την ασφάλεια και τις διασφαλίσεις του Οργανισμού στην Ουκρανία δημοσιεύθηκε την Τρίτη, ένα σημαντικό μέρος της είναι αφιερωμένο στην πρόσφατη αποστολή των εμπειρογνωμόνων του οργανισμού στο ZNPP.

………………………………………………………………………………..