Το Πεντάγωνο παραδέχτηκε ότι οι ΗΠΑ αντεπιτίθενται στη Ρωσσία στον αέρα της Ουκρανίας !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Πεντάγωνο λέει ότι η υποστήριξη των ΗΠΑ έδωσε στην Ουκρανία αντίμετρα αέρος-αέρος κατά της Ρωσσίας

Η έδρα του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ στο Άρλινγκτον - RIA Novosti, 1920, 09/06/2022
© Φωτογραφία : DOD Έδρα του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ στο Άρλινγκτον. Φωτογραφία αρχείου
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ … ΚΑΙ (ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ) ΟΤΙ … Η υποστήριξη από την Ουάσιγκτον εξασφάλισε την καταπολέμηση της ρωσικής αεροπορικής κυριαρχίας στην Ουκρανία, δήλωσε ο Αμερικανός στρατηγός, αναπληρωτής αρχηγός του επιτελείου της Πολεμικής Αεροπορίας Κλίντον Χίνοτ, μιλώντας μέσω βίντεο σύνδεσης σε διάσκεψη του Ατλαντικού Συμβουλίου.
.

Ο στρατός μας πρέπει να υποστηρίξει σθεναρά, ειδικά στη Ρωσία και την Κίνα , ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα που χρειάζονται για να πετύχουν. Η υπόθεση της Ουκρανίας έδειξε ξεκάθαρα την αντίθεση στη (ρωσική) αεροπορική κυριαρχία“, είπε.

ΠΗΓΗ

………………………………………….

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ;;;

16 Ιουλίου, 2022 Ποσειδώνας, ο κοσμοσείστης, φτάνει μέχρι και την δυτική ακτή των Η.Π.Α

21 Ιουλίου, 2022 Ποσειδώνας, ο κοσμοσείστης, φτάνει τώρα και στην Κίνα. Οι Κινέζοι αντιγράφουν(και κατασκευάζουν σε χαμηλό κόστος) την υποθαλάσσια τορπίλη-Drone Ποσειδώνας (που έχει προκαλέσει πονοκέφαλους σε όλους τους ειδικούς),  του ρωσσικού στρατού προκειμένου να εφοδιάσουν με αυτήν τα υποβρύχια τους.

2 Αυγούστου, 2022 Ο Πούτιν το ξεκαθάρισε: Δεν υπάρχει μόνο ο “Ποσειδώνας” (ΒΙΝΤΕΟ)

…………………………………

Πρώην αξιωματικός του αμερικανικού στρατού μίλησε για το υποβρύχιο Belgorod το πιο τρομερό όπλο του Πούτιν κατά του ΝΑΤΟ

1 Σεπτεμβρίου/ Radio Sputnik. Τα ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια αποτελούν σοβαρή απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες, λέει ο πρώην αξιωματικός του αμερικανικού στρατού Brent Eastwood.
.
Σύμφωνα με τον Eastwood, το ρωσικό ναυτικό πάντα καυχιόταν για την ποικιλομορφία και τη δύναμη των δυνάμεών του. Το υποβρύχιο Belgorod που μεταφέρθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό είναι εξοπλισμένο με τον πιο προηγμένο εξοπλισμό μέχρι σήμερα, σημείωσε ο πρώην αξιωματικός. Οι μη επανδρωμένες πυρηνικές τορπίλες Poseidon, οι οποίες αναπτύσσονται στο νέο υποβρύχιο, είναι ο κύριος φόβος των ναυτικών στρατηγικών των ΗΠΑ, είπε ο Eastwood.
.

«Τώρα οι Ρώσοι έχουν ένα υποβρύχιο που σύντομα θα μπορεί να εκτοξεύει τορπίλες με πυρηνική κεφαλή και είναι εξοπλισμένο με τους πιο προηγμένους πυραύλους που είναι διαθέσιμοι για υποβρύχια» , έγραψε σε ένα άρθρο για την αμερικανική έκδοση του 19FortyFive.

.
Ο πρώην Αμερικανός αξιωματικός πρότεινε ότι απομένουν ακόμη αρκετά χρόνια πριν από την ανάπτυξη των Ποσειδώνων.
.
Αλλά μπορούν πραγματικά να καταστρέψουν παράκτιες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ΗΠΑ ή σε άλλες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ. Και δεν υπάρχει τίποτα στα οπλοστάσια αυτών των χωρών που θα μπορούσε να σταματήσει μια τέτοια πυρηνική τορπίλη“, κατέληξε ο Eastwood.
.

…………………………………………………………………………………..