Δεκ 152015
 

ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.-300x298

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ – ΕΘΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΈΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΕ ΕΣΑΕΙ ΔΕΣΜΩΤΩΝ ΕΝΟΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟΥ, ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

«ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΝΦΙΑ – ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ- ΦΠΑ-ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΤΛ), ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ – ΤΕΒΕ ΚΤΛ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ»

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΕ Α.Φ.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ, ΚΤΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΑΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΤΕΛΩΣ
ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ή ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !

ΑΗΡ

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΞΩΔΙΚΟ- ΕΝΤΟΛΗ-ΔΗΜΟΣΙΟ-23-12-2015

ΕΞΩΔΙΚΟ- ΕΝΤΟΛΗ-ΔΗΜΟΣΙΟ-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ-23-12-2015

ΕΞΩΔΙΚΟ-ΕΝΤΟΛΗ-ΤΑΜΕΙΑ-23-12-2015

ΕΞΩΔΙΚΟ-ΕΝΤΟΛΗ-ΤΑΜΕΙΑ-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ-23-12-2015

xeironeioslabh-150x150

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ.

ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΩΣΤΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ

xeironeioslabh-150x150

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ !!! 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΟΥΝ !!! ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ !!! 

1β

2β

3β

4β

5β

6β

7β

8β

9β

10β

11β

12β

xeironeioslabh-150x150

1. Την υπ. αρ. απόφαση 67650/2013 απόφαση του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, που βεβαιώνει ότι είναι κατατεθειμένα $ 600 Δις υπέρ της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας από 28/ 9/ 2012

16

2. Το υπ’ αριθμ. Πρωτοκόλλου 9927/3-11-2012 έγγραφο – επικύρωση λήψης του Υπ. Οικονομικών αναφορικά με την παραπομπή της υπόθεσης εκταμίευσης των 600 δις στις αρμόδιες υπηρεσίες.12390912_10206789028437878_3925000444090016104_n

3. Την από 19-03-2015 εξώδικη δήλωσή του Αρτέμη Σώρρα που κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, που αφορά τα 600 Δις USD, όπως προκύπτει από την υπ. αρ. 12.315/26-03-2015 έκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου.

4. Το από 19-03-2013 εξώδικο του Αρτέμη Σώρρα, που αφορά στα Κληρονομικά Κεφάλαια και τη δόμηση χρηματοδότησης για υλοποίηση έργων στους Δήμους, προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα, τον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και κοινοποιούμενο προς: α) τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, β) τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, γ) τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δ) τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ε) τους εκπροσώπους της Τρόικας , στ) Η.Π.Α., ζ) Ρωσία, η) CIA κ.λ.π.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

5. Ισολογισμοί 2007 των Κληρονομικών Κεφαλαίων που αφορούν τους λογαριασμούς που βρίσκονται στις Ελληνικές τράπεζες.
Σελίδες που αφορούν την Ελλάδα: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 28 (λογαριασμοί),36, 37, 38, 39, 40, 41,42,54,55, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 95, 101, 107, 112. 135370661-Complete-Puzzle-of-ASBLP-File-of-2007

………………………………………..

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΟΥΝ !!! ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ !!! 

…………………………………….

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 13 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΠΣΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 600δις ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΒΟΛΟΥ !

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 18 «ΕΞΩΔΙΚΑ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ Ε.ΣΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΤΕΛΩΣ.

ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ !

ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ !

……………………………………..

  222 Σχόλια to “ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.”

 1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 15/12/2015 ΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 200 ΕΤΩΝ…

  ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ..
  1=ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
  2=ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ
  3=ΜΜΕ-ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ-ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ..
  4=ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ…

  ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 7-8-9-10
  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΨΟΦΙΣΕ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ..!!!!
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.!!!!..

  ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΔΕΣΑΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΨΟΦΙΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ…

 2. ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ..

  ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ,ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ…

 3. Γιώργο, στο σημείο που βρισκόμαστε εμείς ρωτούμε αν η “Ελληνική Δημοκρατία” θα βρει δικαστήριο να την δικαιώσει προκειμένου να εισπράξει με άλλον τρόπο αυτά που ισχυρίζεται ότι οι πολίτες (ειδικά αυτοί που καταθέτουν την ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ) οφείλουν να πληρώσουν σε αυτό που αποκαλείται “Κράτος”.
  Με απλά λόγια, δεν χρειαζόμαστε εμείς Δικαστήριο να τους δικάσει, αλλά αυτοί χρειάζονται αν θέλουν να τα εισπράξουν. Εμείς δεν αρνούμαστε την πληρωμή, πάρτε τα τους λέμε.
  Ξαναδιάβασε τι γράφει στο τέλος και θα καταλάβεις ότι αυτό που σε ρώτησαν οι συμπολίτες τους είναι απλά εκτός θέματος:
  “ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ δε, ότι αν εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από της κοινοποιήσεως της παρούσης μου ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΟΥ και παρερχομένης απράχτου της προθεσμίας αυτής, τεκμαίρεται αμαχήτως ότι σας έχω πλήρως και ολοσχερώς εξοφλήσει διατηρώντας συγχρόνως το δικαίωμά μου να στραφώ προς το Υπ. Οικονομικών και άπαντα άλλο αρμόδιο υπεύθυνο συμπεριλαμβανομένων και των αρμοδίων υπαλλήλων καθώς και Προϊσταμένων και Διευθυντών κάθε Αρμοδίας υπηρεσίας για παράβαση καθήκοντος καθώς και των θεμελιωδών αρχών του ισχύοντος συντάγματος.”

  ΑΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ εάν δεν θέλουν να τα πάρουν από τον λογαριασμό των 600δις ή των λογαριασμών καταπιστευμάτων.

 4. ΕΥΓΕ!
  ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.
  ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ Η/Υ ΝΑ
  Α. ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΗΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ (ZIP / RAR Η ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
  Β. ΕΦΟΔΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΣΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΣΡΟΜΕΙΟ Η΄ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ USB Η’ SMARTPHONES Η΄ ΟΠΤΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ CD/DVD Η΄ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ.

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 5. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΤΙΑΔΗ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΧΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ…

  ΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…

 6. Αν δε παρει ο εισπρακτορας το εγγραφο/πληρωμη και δεν βαλει σφραγιδα πως αποδεικνυεται ότι πλήρωσα απο τα καταπιστευματα?Εγω ξερω αν πας να δωσεις λεφτα ας πουμε και δε θελει να τα δεχτει ο εισπρακτορας καλείς την αστυνομία μαις και είναι παράνομο να μη τα δεχτει.

 7. Τι συμβαινει στην περιπτωση που εχει κινηθει νομικα η εφορια σταματουν ολα η συνεχιζει και σε τρεχει ?

 8. Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους και ολες ..
  Θα ηθελα να ρωτησω, αν υπαρχει καποιος απο εσας που μπορει να με ενημερωσει απο κοντα
  για τις λεπτομεριες ..?
  Ευχαριστω

 9. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ! ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ! ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ !!! ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. https://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

 10. Κάποιος φίλος με παρακινεί να σας ακολουθήσω και να σας εμπιστευτώ.

 11. ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ; ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ; !!! ΟΥΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΟΥΣ !!!! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ , ΚΟΜΜΑ , ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ Ε’ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ !
  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ , ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ , ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΗΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ ) ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ !

 12. Καλησπέρα σας.
  Όταν η τοπική ΔΟΥ στέλνει απάντηση μετά από 10 ημέρες ( σύμφωνα με την ημερομηνία που αναγράφει το έγγραφο που έστειλαν) κ λέει ότι οι ισχυρισμοί μου δεν ασκούν έννομη επιρροή ως προς τη διατήρηση των όποιων εκκρεμοτήτων για οφειλές μου βεβαιωμένες στη υπηρεσία τους, διότι δεν αφορούν σε τρόπο εξόφλησης που προβλέπεται στις κείμενες διατάξεις………
  κ στο τέλος ζητάει να τους πληρώσω. Πρέπει να τους απαντήσω ή να τους γράψω;
  Στο γραφείο, μου είπαν ότι στέλνουν σε κάποιους για εκφοβισμό κ όπου τους κάτσει…αυτό δεν είναι παράνομο; (ο εκφοβισμός εννοώ)

 13. Καλημέρα σας, διάβασα (ως νομικός) τα γραφόμενά σας και θα ήθελα να ρωτήσω εάν προέβη κάποια ΔΟΥ έστω και σε μία πράξη εξόφλησης προς τους πολίτες που συνυπέγραψαν την εξώδική δήλωση για πληρωμή υπέρ του Δημοσίου των ατομικών εκάστοτε οφειλών. Θα παρακαλούσα μία απάντηση στο προσωπικό μου mail. Με τιμή.

 14. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. https://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

 15. πως θα γραφτω και γω?και να κανω τις αιτησεις οπου χρωσταω?

 16. Ε.ΣΥ. ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΥΡΟΥ , ΝΕΩΡΙΟΥ 3 ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ. 84100 ΣΥΡΟΣ , ΑΦΜ 997192237 ΔΟΥ ΣΥΡΟΥ , κιν. 6986 588887 ΓΡΑΦΕΙΟ , 6936 075425 ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ , 6936 075426 ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ , 6974 373266 ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ

 17. […] ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜ… […]

 18. ΟΦΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 7 ΤΟΥ 2013 ΠΕΡΙΠΟΥ 25.000 . ΠΡΩΤΟΑΣΦΑΛΙΣΘΗΚΑ ΤΟ 1977 ΑΛΛΑ ΤΟ 1993 ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΡ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΩΤΟΥΝ ΣΤΑ 67 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ . ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΦΥΛΑΣΩΝΤΑΝ ΣΕ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΦΡΕΑΤΙΑ , ΕΣΠΑΣΑΝ ΑΥΤΑ & ΤΑ…. ΠΕΤΑΞΑΝ ! ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ & ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ .ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 48.000 Ε ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ . ΤΟ 2020 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ? ΕΠΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΚΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 9.000 Ε ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ . 4.000 Ε ΣΤΗΝ ΕUROBANK . 1.500 ΣΤΗΝ ΤΤ . & 1.400 Ε ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ . ΦΥΣΙΚΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΚΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ .

 19. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕ JOLY ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡ. ΠΛΑΤΕΙΑ

  https://www.youtube.com/watch?v=QYhWRI8nCXg

 20. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΟΥΖΕΡΙ “ΜΕΤΑΞΕΙΜΑ” ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ 30-40 ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  https://www.youtube.com/watch?v=3wfqyrv-JGg

 21. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ VIVO VERDE ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ 08-09-2016, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΣΙΑ

  https://www.youtube.com/watch?v=1zszXGt8G_A

 22. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΙΑΝΓΚΟΥΡ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΑΘΗΝΑ 09-09-2016 ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΦΟΡΗΤΑ ΗΧΕΙΑ.

  https://www.youtube.com/watch?v=L7LResYpJS8

 23. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ Κ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
  https://www.youtube.com/watch?v=W-qUXbntqek

 24. 2ο – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ Κ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

  https://www.youtube.com/watch?v=aWU2NCxvtYQ

 25. ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  https://www.youtube.com/watch?v=reBNDx5zftU

 26. […] ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ !!! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ […]

 27. […] ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 5 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΟΠΩΣ ΡΗΤΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ  https://alfeiospotamos.gr/?p=19235 […]

...