ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Βασίλης Δρόσος ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΗΘΑΡΓΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΕΚΠΤΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ!!

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΟΝΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ!!
ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΟΡΘΩΘΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΝΟΥ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ Ε.ΣΥ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ!!

ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΟΥ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!!

ΤΙΜΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΥ ΑΟΚΝΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΤΗΛ.: 697 3528 354
E-MAIL: b.drosos@gmail.com

https://www.aitherikigrafi.gr/

……………………………………………………………………………………

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ: https://kosmotheasi.com/

………………………………………………………………………………………………..

Τα σχόλια είναι κλειστά.