Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ !!! Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ !!! ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ !!! ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ !!!

ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ !!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ !!!

ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ !!! ΔΙΟΤΙ Η ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ !!!

……….

Η Ρωσία θα υποστηρίξει την ιδέα της μεταφοράς της έδρας του ΟΗΕ, δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας

Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών: Θα υποστηρίξουμε την ιδέα της μεταφοράς της έδρας του ΟΗΕ από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια ουδέτερη χώρα

ΜΟΣΧΑ, 14 Μαρτίου – RIA Novosti. Η Ρωσία υποστηρίζει την ιδέα της ανάγκης μεταφοράς της έδρας του ΟΗΕ από τη Νέα Υόρκη σε μια ουδέτερη χώρα, αλλά τώρα δεν θα ήταν ρεαλιστικό να λάβουμε τη συγκατάθεση όλων των χωρών μελών του Παγκόσμιου Οργανισμού για αυτό, ακόμη και επειδή ένα τέτοιο βήμα συνδέεται με υψηλό οικονομικό κόστος, ανέφερε σε δήλωση.συνέντευξη με το RIA Novosti Διευθυντής του Τμήματος Διεθνών Οργανισμών του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Petr Ilyichev.
“Έχουμε μια θετική στάση απέναντι στην ιδέα της μεταφοράς της έδρας του ΟΗΕ σε ένα ουδέτερο κράτος. Ένα τέτοιο βήμα θα απαλλάξει την περιττή ένταση από τη δύσκολη διαδικασία εύρεσης συλλογικών απαντήσεων στις παγκόσμιες προκλήσεις της εποχής μας. Επιπλέον, η δουλειά μας θα γίνει πολύ λιγότερο πολιτικοποιημένος από τώρα» είπε.Ιλίτσεφ.
.
Παράλληλα, ο υψηλόβαθμος διπλωμάτης τόνισε, σύμφωνα με τη συμφωνία μεταξύ του ΟΗΕ και της αμερικανικής κυβέρνησης της 26ης Ιουνίου 1947 για την τοποθεσία της έδρας των Ηνωμένων Εθνών, «η έδρα του ΟΗΕ μπορεί να μεταφερθεί από η περιοχή της έδρας ( Νέα Υόρκη ) μόνο με απόφαση του οργανισμού.”
.
«Για την υιοθέτησή του απαιτείται η συναίνεση όλων ή τουλάχιστον της πλειοψηφίας των κρατών μελών του ΟΗΕ, κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό επί του παρόντος να κινητοποιηθεί, ιδίως λόγω του σημαντικού οικονομικού κόστους ενός τέτοιου βήματος. Το γεγονός ότι η ανασυγκρότηση του κεφαλαίου ήταν που ολοκληρώθηκε το 2014 επίσης δεν είναι υπέρ της πρωτοβουλίας. Το κτίριο της Γραμματείας, συμπεριλαμβανομένης της Αίθουσας Γενικών Συνελεύσεων , που πληροί πλέον όλα τα σύγχρονα τεχνικά πρότυπα», πρόσθεσε ο Ιλίτσεφ.
Την περασμένη εβδομάδα, Ρώσοι διπλωμάτες που εργάζονταν στη Μόνιμη Αποστολή στον ΟΗΕ έφτασαν στη Ρωσία με ειδικό αεροπλάνο από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις ΗΠΑ κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία και αποφάσισαν να απελαθούν από τη χώρα. Συνολικά, περίπου 50 άτομα έφυγαν από τη Νέα Υόρκη, μεταξύ των οποίων και μέλη της οικογένειας.
Η Ολίβια Ντάλτον, εκπρόσωπος της Μόνιμης Αποστολής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, αποκάλεσε νωρίτερα τους απελαθέντες διπλωμάτες «αξιωματικούς επιχειρησιακών πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας».
Ο επίσημος εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Stephane Dujarric , δήλωσε αργότερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απέλαβαν επίσης έναν Ρώσο υπάλληλο της Γραμματείας του οργανισμού. Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών υποσχέθηκε να απαντήσει σε αυτά τα βήματα των Ηνωμένων Πολιτειών και κάλεσε την Ουάσιγκτον να είναι συνετή και να μην προχωρήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση.
Σύμφωνα με την επίσημη εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα , το νόημα αυτού που συμβαίνει και η στιγμή που επιλέχθηκε για αυτήν την καθαρά εχθρική ενέργεια είναι προφανείς – να αυξηθεί η πίεση, να αυξηθεί ο εκβιασμός και ο εκφοβισμός προκειμένου να αποδυναμωθεί η θέση της Ρωσίας . να της στερήσει την ευκαιρία να εργαστεί πλήρως στην πλατφόρμα του ΟΗΕ.
…………………………

………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………