24.800 ευρώ πήρε το DOCUMENTO του Βαξεβάνη για να διαφημίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΤΟ DOCUMENTO ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ  ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΩΣ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΕΩΣ ΤΟ 2019 … ΕΚΕΙ  ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ 24.800 ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ…..

19/6/2020 το Documento θέλοντας να αποδείξει τη διαφάνεια που διακατέχει την εκδοτική επιχείρηση όπου εκδότης και διευθυντής είναι ο Κώστας Βαξεβάνης, έδωσε στη δημοσιότητα τα ποσά που έλαβε από κρατική διαφήμιση από το 2017 που ξεκίνησε η λειτουργία του έως και το 2019. Με το δημοσιευμα μέμεφεται την κυβερνηση Μητσοτακη που δεν εδωσε χρηματα στο documento και την καλει να δωσει στην δημοσιοτητα τη λίστα με τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ για τις καμπάνιες «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς»…. https://www.documentonews.gr/article/to-documento-anakoinwnei-ta-posa-poy-elabe-apo-kratikh-diafhmish-ta-tria-xronia-leitoyrgias-toy ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ

Το 2019, η επιχείρηση DOCUMENTO MEDIA έλαβε το ποσό των 24.800 ευρώ από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, επί υπουργείας του Νίκου Παππά, ως διαφήμιση κοινής λήψης για να διαφημίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

4ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ Ο,ΤΙ ΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΔΙΔΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ!
Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΟΝΤΙΛΟΦΟΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (?) ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΙΝΙΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…. 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ?

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ!

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΏΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟ!

ΠΗΓΗ

…………………………………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΠΕΙΔΗ Ο “ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ” ΣΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ … ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ !!

Αρειος Πάγος

Πειθαρχικός έλεγχος για τους δικαστές που απάλλαξαν τον αδελφό του Τσίπρα

Στον πειθαρχικό έλεγχο των δικαστών που απάλλαξαν από σοβαρά αδικήματα τον αδερφό του Αλέξη Τσίπρα, προχωρά ο Άρειος Πάγος με παραγγελία της προϊσταμένης της Επιθεώρησης του ανώτατου δικαστηρίου. Το θέμα είχε αποκαλύψει το «Βήμα της Κυριακής»

[ … Έγραφε τότε η εφημερίδα τα εξής

«Αιχμές και σχόλια προκαλούν σε δικαστικούς κύκλους τα παράδοξα που εντοπίζονται στην υπόθεση των συγγενών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ιδίως ως προς την ποινική αντιμετώπιση της εμφάνισης πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας με στόχο την ανάληψη δημόσιου έργου ύψους 1,1 εκατ. ευρώ.

Βέλη δέχεται ο πάρεδρος αρχικώς και μετέπειτα αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης Γιώργος Αργυρόπουλος, ο οποίος χρεώθηκε την υπόθεση το 2015, μία ημέρα πριν εκδοθεί το ΦΕΚ μετακίνησης της προκατόχου του Αικατερίνης Καραγιαννακίδου, η οποία την κράτησε τρία χρόνια στα συρτάρια. Ο Αργυρόπουλος, ο οποίος είχε οριστεί πάρεδρος τον Φεβρουάριο του 2015, άσκησε εν συνεχεία ποινική δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Τσίπρα, αδελφού του Πρωθυπουργού, για το πλημμέλημα της χρήσης πλαστού εγγράφου – και αφού προηγουμένως αρχειοθέτησε το σκέλος που αφορούσε τη Ζανέτ Τσίπρα και τον Γιώργο Τσίπρα (αδελφή και εξάδελφο του Πρωθυπουργού αντιστοίχως). … ] (ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ)

…………………………………………………………………..

…………………………………………………………………………………………