ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)… ΤΣΙΠΡΑΣ (ΔΙΩΞΗ & “ΑΠΑΛΛΑΓΗ” ΑΔΕΛΦΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ)… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΚΑΤΑΔΙΚΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΤΥΦΛΟΣ… ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ…

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

ΚΟΥΛΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;;; ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ;;; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ;;; ΠΩΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ;;;………………………………………………..

https://voiceofmacedonia.blogspot.com/2019/06/blog-post_24.html

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ( “ΕΘΝΑΡΧΗ” ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΡΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ… ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ !!! ΜΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩ… ΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑ…

https://app.box.com/s/lib2k60uvqia61s5j7m1fyeraxew4th6

1o-18-6381111

…………………………

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ( ΒΟΥΔΑ ) ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2005 ΣΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ… ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ… ΟΝΟΜΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ” ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΣΗ , ΣΚΕΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ… Η ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ” ΚΑΙ ΟΙ ΣΛΑΥΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ… “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” !!!!

ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ( βίντεο 28/3/2902 )

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 12/6/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

………………………………………………………………….

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…

Αρειος Πάγος

Πειθαρχικός έλεγχος για τους δικαστές που απάλλαξαν τον αδελφό του Τσίπρα

Στον πειθαρχικό έλεγχο των δικαστών που απάλλαξαν από σοβαρά αδικήματα τον αδερφό του Αλέξη Τσίπρα, προχωρά ο Άρειος Πάγος με παραγγελία της προϊσταμένης της Επιθεώρησης του ανώτατου δικαστηρίου. Το θέμα είχε αποκαλύψει το «Βήμα της Κυριακής»

[ … Έγραφε τότε η εφημερίδα τα εξής

«Αιχμές και σχόλια προκαλούν σε δικαστικούς κύκλους τα παράδοξα που εντοπίζονται στην υπόθεση των συγγενών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ιδίως ως προς την ποινική αντιμετώπιση της εμφάνισης πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας με στόχο την ανάληψη δημόσιου έργου ύψους 1,1 εκατ. ευρώ.

Βέλη δέχεται ο πάρεδρος αρχικώς και μετέπειτα αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης Γιώργος Αργυρόπουλος, ο οποίος χρεώθηκε την υπόθεση το 2015, μία ημέρα πριν εκδοθεί το ΦΕΚ μετακίνησης της προκατόχου του Αικατερίνης Καραγιαννακίδου, η οποία την κράτησε τρία χρόνια στα συρτάρια. Ο Αργυρόπουλος, ο οποίος είχε οριστεί πάρεδρος τον Φεβρουάριο του 2015, άσκησε εν συνεχεία ποινική δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Τσίπρα, αδελφού του Πρωθυπουργού, για το πλημμέλημα της χρήσης πλαστού εγγράφου – και αφού προηγουμένως αρχειοθέτησε το σκέλος που αφορούσε τη Ζανέτ Τσίπρα και τον Γιώργο Τσίπρα (αδελφή και εξάδελφο του Πρωθυπουργού αντιστοίχως). … ] (ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ)

…………………………………………………………………..

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ( 2018 ) ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ !!! ΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ… “ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” !!!!

 

…………………………………………..

Konstantinos Spilos Spiliotis «Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, αγαπητέ Κυριάκο,
ως παλιός συμμαθητής και ασήμαντος απλός πολίτης, θέλω δημόσια να σας δώσω συγχαρητήρια και για την εκλογή στην ηγεσία της ΝΔ και γιατί πληροφορήθηκα ότι έχετε το καλύτερο βιογραφικό της χώρας…
Το ότι διαθέτετε ένα από τα καλύτερα βιογραφικά της χώρας έγινε αρχικά αντιληπτό στο πανελλήνιο σε προεκλογική συνέντευξή σας, σε δημοφιλή τηλεπερσόνα».

«Γνωρίζω ότι έχετε σπουδάσει σε εξαιρετικά πανεπιστήμια. Τα ίδια προσόντα (άριστα σε πτυχίο και μεταπτυχιακά σε εξαιρετικά πανεπιστήμια) έχει και μια κοπέλα που προσλάβαμε πέρυσι σαν βοηθό γραμματέα της γραμματέως σε ένα τμήμα που διευθύνω στο Στάνφορντ.
Δεν κάνω αυτή τη σύγκριση μαζί σου για να τη μειώσω, η κοπέλα είναι ικανότατη και πανέξυπνη. Απλώς δεν ξεκινάνε όλα τα παιδιά την καριέρα τους από διευθυντής τραπεζικού ομίλου και πάνω.

Γνωρίζετε βέβαια ότι από ακαδημαϊκή άποψη υπάρχουν πάνω από 200 χιλιάδες Έλληνες με μεγαλύτερη απήχηση από εσάς στην επιστημονική βιβλιογραφία, κυρίως νεότεροι, και πολλοί από αυτούς άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι σε πράγματα άσχετα με την επιστήμη τους. Γνωρίζετε επίσης ότι από επαγγελματική άποψη υπάρχουν ακόμα περισσότεροι Έλληνες με άριστες περγαμηνές και μεγαλύτερη εργασιακή εμπειρία από εσάς που όμως είναι άνεργοι ή απελπιστικά χαμηλόμισθοι.
Απλώς εσείς τα καταφέρατε και πήγατε μπροστά, και εύγε. Αυτοί ακόμα δυστυχώς ψάχνονται – ελπίζοντας να μη χρειαστεί να ψάχνουν και σκουπιδοντενεκέδες. Σας παρακαλώ, όσο ψηλά κι αν φτάσει το άστρο σας, μην ξεχάσετε όλους αυτούς τους αποτυχημένους που ίσως τελικά θα έπρεπε να έχουν καλύτερη τύχη, αν υπήρχε στοιχειώδης ισοπολιτεία και αξιοκρατία».

«Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι, όταν είπατε ότι η πολιτική δημιούργησε το πρόβλημα και η πολιτική θα το λύσει.

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείτε. Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ένα: ότι διέθετε και συνεχίζει να διαθέτει τέλειους πολιτικούς. Απλώς δε διαθέτει τίποτε άλλο. Οι πολιτικοί της είναι τόσο τέλειοι και καταλαμβάνουν τόσο χώρο στο κοινωνικό γίγνεσθαι που δεν αφήνουν τίποτε άλλο να ανθίσει».

«Ελπίζω τελικά να σταθείτε συνεπής στις αξίες σας, όποιες κι αν είναι αυτές. Δεν ξέρω όμως αν μπορείτε. Τι να πω, προσπαθήστε.
Για παράδειγμα, με βάση το αξιακό σας σύστημα, στις ΗΠΑ μια επιχείρηση που χρωστάει τεράστια ποσά και βλάπτει κραυγαλέα το δημόσιο συμφέρον, δεν αλλάζει απλώς κτίριο headquarters για να πληρώνει λιγότερο ενοίκιο. Κανονικά, θα πρέπει να κηρυχθεί χρεοκοπημένη και οι ηγέτες της να οδηγηθούν σε δίκη και πιθανότατα στη φυλακή.
Με βάση αυτές τις αξίες, ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 100 εκατομμύρια Ευρώ θα έπρεπε να κηρύξει χρεοκοπία και οι ηγέτες του να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιήσατε καλά ακόμα, αλλά είστε πλέον ο ηγέτης αυτού ακριβώς του κόμματος».
……………………..
* Ο συγγραφεας αυτης της ανοιχτης επιστολής, που δημοσιευθηκε για πρωτη φορα τον Ιανουαριο του 2016, ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ τελειωσε το Λυκειο στην Αθηνα, (συμμαθητης με τον Κουλη), σπουδασε Ιατρικη στο πανεπιστήμιο Αθηνων στο οποιο εκανε στη συνεχεια και το διδακτορικο του.
Εγινε στη συνεχεια καθηγητης Ιατρικης στο πανεπιστημιο Ιωαννινων.

Σημερα ειναι καθηγητής ιατρικής, πρόληψης της υγείας, έρευνας υγείας και στατιστικής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνιας (John P.A. Ioannidis, M.D., D.Sc.) .

Εκλέχθηκε τακτικό μέλος στην Τάξη της Ιατρικής της Εθνικής Ακαδημίας των ΗΠΑ (National Academy of Medicine, παλαιότερα γνωστή ως Institute of Medicine).

Η Εθνική Ακαδημία των ΗΠΑ διαθέτει τρεις τάξεις (Επιστημών, Ιατρικής, Μηχανικής) και σύνολο περίπου 300 μέλη της.-Ανάμεσά τους περίπου 50 μέλη της Τάξης της Ιατρικής τον τελευταίο μισό αιώνα- έχουν πάρει το βραβείο Νόμπελ.
Είναι η πρώτη φορά που ως μέλος της Ακαδημίας Ιατρικής εκλέγεται κάποιος επιστήμονας, ο οποίος έχει δημοσιεύσει πολύ μεγάλο μέρος του επιστημονικού έργου του από την Ελλάδα.
(ο κ.Ιωαννιδης μεγαλο μερος του επιστημονικου του εργου το εκανε στην Ελλαδα, πριν φυγει για το Στανφορντ)

Κατατάσσεται ανάμεσα στους 20 πλέον αναφερόμενους επιστήμονες παγκοσμίως και είναι ο πλέον αναφερόμενος γιατρός ανάμεσα σε πάνω από 20 εκατομμύρια ατόμων που έχουν δημοσιεύσει στην επιστημονική βιβλιογραφία, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία του έγκυρου Thomson Reuters.

Έχει δεχθεί δεκάδες βραβεία όπως το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας στην Κλινική Επιστήμη το 2007 και εξελέγη Μέλος επί τιμή του Ιδρύματος Έρευνας και Τεχνολογίας Ελλάδας το 2014.

Ανήκει στους επιστήμονες με τις περισσότερες δημοσιεύσεις παγκοσμίως .

Ειναι ο άνθρωπος που έχει χαρακτηριστεί (το 2010) από το αμερικανικό περιοδικό The Atlantic ως «ο πιο τολμηρός επιστήμονας – διανοούμενος, ένας από τους σύγχρονους επιστήμονες με τη μεγαλύτερη επιρροή»!

………………………………………………………………………………………………………………………..

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΪΔΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΛΥΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ…

ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΠΑΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟ “ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ” ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ…

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ… ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑ ΝΟΜΟ

Τα σχόλια είναι κλειστά.