Κορωνοϊός – ΗΠΑ: Σε καραντίνα ο δρ. Φάουτσι και άλλοι δύο κορυφαίοι αξιωματούχοι

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Τρεις βασικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ, που καθοδηγούν στην αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, μεταξύ των οποίων ο «Τσιόδρας των ΗΠΑ» τέθηκαν το Σάββατο σε αυτοπεριορισμό, αφού ήρθαν σε επαφή με ένα άτομο που διαγνώστηκε με την νόσο, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο και δημοσιεύματα.

O Άντονι Φάουτσι, από τους κορυφαίους επιδημιολόγος που συμβουλεύει τον Λευκό Οίκο, ξεκινά μια «τροποποιημένη καραντίνα» σύμφωνα με το CNNi. Ο Φάουτσι, 79 ετών, είναι διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID).

Ο Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), «θα τηλεργαστεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες» μετά από μια «έκθεση χαμηλού κινδύνου» την Τετάρτη σε ένα άτομο στο Λευκό Οίκο που είχε την ασθένεια, ανέφερε χθες η Washington Post, επικαλούμενη έναν εκπρόσωπο. Ο Ρέντφιλντ είναι 68 ετών.

Ο Επίτροπος της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ο 60χρονος Στίβεν Χαν, βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό για μερικές εβδομάδες καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που ήταν θετικός στην Covid-19, δήλωσε στο Reuters αργά την Παρασκευή ένας εκπρόσωπος της FDA. https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/218761/koronoios-hpa-se-karantina-o-dr-faoytsi-kai-alloi-dyo-koryfaioi-axiomatoyxoi?

………………………………………………………..

Nikos Veropoulos ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ….

ΧΑΧΑΧΑΧΑ… ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΤΡΑΜΠ!!!
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ) ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ!!!
………………………………………………….

……………..