Από το 1760 ο κόσμος κρατείται όμηρος από τις παγκόσμιες ελίτ τραπεζιτών, με επικεφαλής τους Rothschilds… μέχρι τώρα…

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑ

Michael Tellinger Από το 1760 και την άνοδο της τραπεζικής αυτοκρατορίας Rothschild, ο κόσμος κρατείται όμηρος από τις παγκόσμιες ελίτ τραπεζιτών, με επικεφαλής τους Rothschilds – δημιουργώντας το μεγαλύτερο συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος στη Γη – μεγαλύτερο από όλα τα άλλα συνδικάτα εγκλημάτων – πιο βάναυσο, πιο αιματηρό και εντελώς ορατό σε όλους. Έχουν απαγάγει, βασανίσει, δωροδοκήσει, εκβιάσει και δολοφονήσει όλους τους αντιπάλους τους για να παραμείνουν υπό έλεγχο. Ξεκίνησαν τους περισσότερους πολέμους στην ιστορία, εισέβαλαν σε χώρες και αφαίρεσαν κάθε απειλή με βάναυση δύναμη ξανά και ξανά. Έχουν περισσότερο αίμα στα χέρια τους από όλα τα άλλα συνδικάτα εγκλήματος. Πολλοί ειλικρινείς ηγέτες, πρόεδροι και πρωθυπουργοί προσπάθησαν να απελευθερώσουν τις χώρες τους από τον στραγγαλισμό των τραπεζιτών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά μέχρι στιγμής, σε πάνω από 250 χρόνια, κανείς δεν πέτυχε.
Μέχρι τώρα…
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τ Τραμπ ανέλαβε ήσυχα την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, τις τελευταίες 2 εβδομάδες του Μαρτίου 2020 – χωρίς καμιά φαντασία ή μαζική έκθεση στα μέσα ενημέρωσης. Σε μια πονηρή κίνηση, ο Τραμπ έχει πλέον τον πλήρη έλεγχο της μεγαλύτερης Τράπεζας Αποθεμάτων στη Γη – χωρίς βία ή αιματοχυσία – απορροφώντας απλώς την FED στο Υπουργείο Οικονομικών.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να βυθιστεί αυτό – Αλλά αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή σε περισσότερα από 250 χρόνια – θα ακολουθήσουν άλλοι ηγέτες τον πρόεδρο των ΗΠΑ ή φοβούνται πολύ; Τουλάχιστον οι ΗΠΑ δεν θα εισβάλουν στη χώρα σας, όπως έχουν κάνει προηγουμένως – να ανατρέψουν την «αδίστακτη» ηγεσία προκειμένου να διατηρήσουν τον έλεγχο της κεντρικής τράπεζας – επειδή οι ΗΠΑ ηγούνται αυτής της ιστορικής στιγμής αποσύνδεσης.

Εάν μόνο 10 χώρες του κόσμου το κάνουν αυτό – πάρουν τον έλεγχο των κεντρικών τους τραπεζών – και ουσιαστικά μετονομάσουν τις τράπεζες των λαών – θα σπάσουμε γρήγορα τον στραγγαλισμό του Rothschild πάνω στην ανθρωπότητα και θα εγκαινιάσουμε μια νέα εποχή ελευθερίας από την οικονομική δουλεία – ευημερία και αφθονία για όλα.

………………………………………….

………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

hfssbharris Το «The AMERICAN DREAM» (Το Αμερικάνικο Όνειρο) — από το “The Provocateur Network” — είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων 30 λεπτών, που δείχνει στον Αμερικάνικο λαό αλλά και σε όλα τα άλλα κορόιδα του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, εμάς, τους Ιρλανδούς, Πορτογάλους, Βρετανούς, Ισπανούς και πάει λέγοντας, πως έχουμε εξαπατηθεί από τις βασικές δομές των κυβερνήσεων. Όλοι οι Αμερικανοί προσπαθούν για το «Αμερικανικό όνειρο«, όλος ο κόσμος έχει σαν πρότυπο το «Αμερικανικό όνειρο» και αυτή η ταινία δείχνει γιατί το όνειρο απομακρύνεται όλο και πιο πολύ. Πως έχουν δημιουργηθεί τα χρήματα; Πώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα; Γιατί οι τιμές των σπιτιών ανέβηκαν στα ύψη και, στη συνέχεια, έκαναν βουτιά; Γνωρίζετε πραγματικά ποια είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, το ΔΝΤ είναι και πώς επηρεάζει τους πολίτες κάθε μέρα; Όπως αναφέρεται από τους δημιουργούς του βίντεο, οι στόχοι της ταινίας ο τερματισμός της Federal Reserve, γνωστή ως ‘Fed’, — υπάρχει και σχετικό σύνθημα “end the fed” — η δημιουργία ενός δίκαιου συστήματος φορολογίας, η επιστροφή σε ένα νόμισμα που θα υποστηρίζεται από τον χρυσό, ο τερματισμός της κουλτούρας της οικονομίας του χρέους, καθώς η επιστροφή σε υγιείς τραπεζικές πρακτικές. Απίστευτα καλοφτιαγμένο, εξηγεί τα πάντα με σαφήνεια και αμεσότητα, χωρίς πολλούς-πολλούς ακαταλαβίστικους τεχνικούς χρηματοοικονομικούς όρους. Το βίντεο που έχει ΑΨΟΓΗ Ελληνική μετάφραση και είναι ένα από τα βίντεο που προτείνονται ανεπιφύλακτα! Η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας είναι η www.theamericandreamfilm.com

…..