ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΟΥΜΠΑΡΟ» ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΡΟΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ «ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ» ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΑΧΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ) ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ

1. ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ «ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ»

2. ΔΕΝ ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ
« ΘΑ ΦΑΜΕ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΔΗ»
Υ.Γ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΑΞΑΝ.

ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ

ΠΡΑΞΕΙΣ =>ΣΤΟΧΟΣ + ΣΚΟΠΟΣ => ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ => ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
= = = = = = = = = = = = = =
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 29-02-2020

…………………………………………………………………..

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ…

https://www.facebook.com/MichaelPatsikas1/videos/1504788093029864/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΟΥΛΗΣ: ”Θα λογοδοτήσουν όσοι νησιώτες συμμετείχαν στα επεισόδια” ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ 46% !! ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟ ΧΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ !!!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ IDLIB ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ… (βίντεο). ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;;; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΣΥΡΙΑ. ΣΤΗΝ IDLIB ΔΡΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ALQAEDA ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ !!! (δείτε τους σε βίντεο)

…………………………….

ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΕΧΕΙ Μ.Κ.Ο. ΓΙΑ ΤΑ “ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ε; ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΕ Μ.Κ.Ο. Ο Κ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ, Ο Α. ΑΛΑΒΑΝΟΣ, Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ !!!

Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗ ΧΩΡΑ”… ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ…

Κ. Μητσοτάκης: Άλλη χώρα σε δυο χρόνια η Ελλάδα !!! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΡΟΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

……………………………….

………………………………………………

ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ… ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ… ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

…………………………………………………………….