ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΗΣΟΥΝ ! ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

tsipras-erpis1

Αλφειός: ΑΜΑΘΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟ ΑΠΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΣΕ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΡΠΗ ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ;;; ΠΙΘΑΝΟΝ !!! Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ…

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ !!!

Ένας «Δούρειος Ίππος» Μέσα στη Νέα Ελληνική Κυβέρνηση;

ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ !!! ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΔΟΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΙΔΑΚΙΑ !!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ… Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΩ !!! ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ , ΤΑ ΘΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΒΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ !!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ , ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΜΑ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΩΝ !!! ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ !!!

ΦΕΚ 376/18-3-2015(ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ). €4.635.500.000 ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» & «ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ»!…

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ… ΚΛΑΙΝΕ ΣΑΝ ΜΑΥΡΕΣ ΘΛΙΜΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ !!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΝΑΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΧΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ !!! ΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΜΕΝ , ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΔΕ !!! ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΘΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ , ΗΤΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !

ΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ” , ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΣΙΠΡΑ , ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ…

> ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ :  “Άλλωστε δεν υπάρχει είπα κανένας πλούσιος πουθενά! Είπα σε μια εκπομπή μου, δείξτε μου έναν πλούσιο στην Ελλάδα! Δεν υπάρχουν πλούσιοι, είναι δανειζόμενοι! Κανένας δεν είναι πλούσιος, είναι μόνο δανειζόμενοι που έχουνε κομεντ και παίρνουνε δανεικά χρήματα. Αυτό δε αποδείχτηκε, καμία επιχείρηση, καμία εταιρία κανένας οργανισμός! Όλοι λοιπόν είναι με δανεικά.” http://alfeiospotamos.gr/?p=7688

ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕΓΑΛΌΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΥΝΑΝ ΚΙ ΕΔΕΝΑΝ !!! ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ 1500 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΧΟΡΤΑ !!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ… ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΑΝ ΣΤΙΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ !!! ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ” ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ… ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ( ΕΘΝΙΚΗ , ΠΕΙΡΑΙΩΣ ) , ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ , ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ !!! ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ…

ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ Χανς Γεργκ Σέλινγκ…

Σέλινγκ: Τα χρήματα που δίνει ο ELA είναι κεφάλαια της Τράπεζας της Ελλάδος

Το ό,τι τα χρήματα της έκτακτης βοήθειας για τις ελληνικές τράπεζες είναι κεφάλαια της Τράπεζας της Ελλάδος αποσαφήνισε ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Χανς Γεργκ Σέλινγκ, μιλώντας στην Επιτροπή Προϋπολογισμού της αυστριακής Βουλής.

O κ.Σέλινγκ τόνισε πως θα πρέπει να αναμένεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής και κατόπιν, από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα είναι ανοικτές οι πόρτες για διαπραγματεύσεις.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη σχετική επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τόνισε πως δεν μπορεί να ικανοποιηθεί η επιθυμία της Ελλάδας για ένα δάνειο από τον ΕΜΣ, διότι προϋπόθεση για αυτό θα ήταν μία έγκρισή του από τα εθνικά Κοινοβούλια.

Ο ίδιος επανέλαβε πως δεν θεωρεί ότι βραχυπρόθεσμα μπορεί να «σπάσουν» οι εγγυήσεις που έχει αναλάβει η Αυστρία απέναντι στην Ελλάδα μέσω του EFSF, ενώ διευκρίνισε ότι η αποπληρωμή του διμερούς αυστριακού δανείου προς την Ελλάδα, ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, προβλέπεται να ξεκινήσει από το 2020, και ότι η Ελλάδα καταβάλει κανονικά τους τόκους, έχοντας εμβάσει ήδη στη Βιέννη το ποσό των 103 εκατομμυρίων ευρώhttp://www.ert.gr/selingk-ta-chrimata-pou-dini-o-ela-ine-kefalea-tis-trapezas-tis-ellados/

Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ !!!! 600.000.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ ;;; !!! ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ( 10 ) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ , ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ( ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ) !!! 

ΑΛΛΩΣΤΕ , Ο ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΕΛΛΙΣΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ενικός” ΗΤΑΝ… “Αυτό το ΦΕΚ είναι παλιό” !!!!! Ε , ΝΑΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ” ΚΑΙ “ΔΝΤ” ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ… WORLD BANK , IMF , EBRD , ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ NEW DEVELOPMENT BANK ΤΩΝ BRICS ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ! ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !

……………………………………………..

Giorgos Makris‎ ΚΑΘΩΣ ΞΕΦΥΛΛΙΖΑ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ;11225451_10205941169601007_2237130788862697107_n

ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
Rothschild 
Ploutarchou Str 2

Athens
10676
Greece
Tel: +30 (210) 720 9520
Fax: +30 (210) 721 4819

Global Financial Advisory

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ.

ΚΑΙ ΕΧΕΙ WEBSITE: rothschild.com

………………………………………..

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ… 

[ 100 ΔΙΣ ΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΧΣ http://alfeiospotamos.gr/?p=7688

Αρτέμης Σώρρας: Όμως για το Τ.Χ.Σ. (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) που τώρα είναι των ημερών μας, καταθέσαμε 100 δισεκατομμύρια- ομόλογο βέβαια- στο Τ.Χ.Σ. Το ΤΧΣ λοιπόν το δημιούργησαν αυτά τα παλιόπαιδα και είναι συγκεκριμένα του Ροθτσάιλντ, και βάλανε μια ιδιωτική εταιρία την κάνανε του Δημοσίου να εδρεύει στην Τράπεζα -την ιδιωτική -της Ελλάδας και όχι της Ελλάδος τη δικιά μας, είναι ιδιωτική τράπεζα, και βάλανε όλες τις τράπεζες που ο τζίρος τους είναι πάνω από 600 δισεκατομμύρια, τους δώσαμε και 280 δισεκατομμύρια τα οποία είναι λεφτά του ελληνικού λαού και δεν ήρθαν από πουθενά, είναι ο πλούτος ο δικός μας συν τα σπίτια του ελληνικού λαού συν όλα τα δάνεια που έχουνε πάρει το κράτος, οι υπηρεσίες, οι οργανισμοί, και όλα αυτά τα δισεκατομμύρια τα συνοψίσανε και τα κάνανε 50 δισεκατομμύρια. Βγάλανε λοιπόν ένα αποτέλεσμα ότι 50 δισεκατομμύρια αξίζουν όλες μας οι τράπεζες.

Βγάλανε νόμο που είπανε ότι τα 50 δισεκατομμύρια θα πρέπει να πωλούνται όλες οι μετοχές όχι κάτω από ένα ευρώ. Βάλανε ένα limit out στην Βουλή. Ψηφίστηκε, πολύ ωραία. Όμως από το 2010 μέχρι σήμερα το Δ.Ν.Τ. (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) αυτό το “καλό” ΔΝΤ που συνοψίσαν τα πράγματα και όλα μας τα δισεκατομμύρια ενώ τα πληρώσαμε τα κάνανε 50, έχασαν και 15 δις! Μα πώς να χάσετε 15δις; μα πώς να χάσετε 15δις στα 50δις; δηλαδή οι τράπεζές μου χάνουν ακόμα και σήμερα; Είδαμε κινήσεις όπως η Εθνική (Τράπεζα) που έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν ακόμη και οι δεσποτάδες να δώσουμε δύο μισθούς για να γλυτώσει η ελληνική μας τράπεζα, ποια ελληνική μας τράπεζα; πότε ήταν ελληνική η τράπεζα; Αίμα, ιδρώτα έχει, και έχουμε πολλά στοιχεία για την Εθνική, και την περιμένω να δω ποια είναι η Εθνική! Είναι το μαγαζί του Ροθτσάιλντ!

 ⇝ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΓΙΑ ΤΟ Τ.Χ.Σ.

Ο ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Και τον περιμένω να δω τι έχει κάνει, γιατί ξέρουμε τι έχει κάνει και θα δικαστεί παγκόσμια, ετοιμάζουμε μήνυση για γενοκτονία αυτού του “κυρίου” γιατί ξέρουμε τι έχει κάνει, έχει κάνει πολλά πράγματα, δεν τον θέλουμε άλλο!
Μέσα στην αλητεία τους- και το λέω ακριβώς- μέσα στην αλητεία τους, μέσα στην αλητεία αυτής της χώρας- και ποια χώρα χτυπήσανε, χτύπησαν έθνος, δεν είμαστε κράτος εμείς, φτιάξανε νεότερα κράτη και φτιάξανε – ψευτοαυτοκρατορίες θα τις πω. Πέστε μου μια σοβαρή αυτοκρατορία. Όλες οι σοβαρές αυτοκρατορίες γονατίσαν στα πόδια μας! Αυτές είναι ψευτοαυτοκρατορίες. Γιατί; η Γερμανία είναι αυτοκρατορία; ποιά; η LTD; έρχεται η σειρά της όμως.

Θα δούμε ότι είναι μία εταιρεία η οποία δεν έχει το δικαίωμα να βγάζει το ευρώ και οι Γερμανοί είναι σκλαβωμένοι! Εμείς δεν πάμε ενάντια στους Γερμανούς, πάμε ενάντια σε ένα καθεστώς σιωνιστικό το οποίο έχει τη Γερμανία και πολλές άλλες χώρες. Θα μάθουνε λοιπόν από πρώτο χέρι οι Γερμανοί με στοιχεία, γιατί έχουμε πει ότι εμείς μιλάμε με στοιχεία, ποτέ δεν μιλήσαμε, πρώτα καταθέσαμε, πρώτα αποδείξαμε και μετά μιλήσαμε! Ή δεν είναι έτσι; Ας βγει κάποιος να μου πει ότι μίλησα πρώτα πριν να έχω αποδείξεις. Ό,τι έχω πει είναι με αποδείξεις! Ναι ή όχι;
Οι άλλοι οι τσαρλατάνοι με τι μιλάνε; τι στοιχεία έχουν; ποιος έχει στοιχεία; Είπε ο Παπαντρέου ότι υπάρχουν λεφτά. Τι στοιχεία είχε που τον ψηφίσατε; ε; Κανένα! Βγήκε ο Σαμαράς, τι στοιχεία είχε αυτό το εβραιόπαιδο; Τίποτα! Έχω project λέει. Να πας να σου το χρηματοδοτήσει κανένας άλλος ρε, εμείς γιατί να σου το χρηματοδοτήσουμε; ]

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ… ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ… ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

……………………………………..

( ΦΡΕΣΚΟ ! ΤΟΥ 2013 ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΞΕΣΚΙΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΣΧΕΤΟ ΑΥΤΟ… Που πήγαν 9.000.000.000.000 «κυρία» … F.E.D. ???? )

https://app.box.com/s/d9yjja3fgcmp0judhzc1ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ 1

ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ 2

ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ 3

ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ 4

………………………………………….

ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!! 

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5/6/2015 (βίντεο)

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!

……………………………………………………

Αφήστε μια απάντηση