Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ… WORLD BANK , IMF , EBRD , ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ NEW DEVELOPMENT BANK ΤΩΝ BRICS ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ! ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ-ΤΡΑΠΕΖΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ…  ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ – WORLD BANK ) , … ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ( … ΔΝΤ – IMF ), … ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΕΤΑΑ – EBRD ) , ΟΙ BRICS … ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ( NEW DEVELOPMENT BANK )

ΦΕΚ 315/1945. ΥΠ. ΟΙΚ/ΜΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ !!! ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΦΕΚ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!

ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ … ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΥΞΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ( Άρθρο 3 , παρ. 2.2 , 2.3 , 2.4 , 2.5 , 2.6 , 2.7 , 2.8 , 2.9 , 2.10 , 2.11 , 2.12 , 2.13 ) .

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ , ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ , ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΑΣ ;;; 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ4

Στην Ελλάδα έχουμε επικεντρωθεί σε

  • βοηθώντας ελληνικές επιχειρήσεις να επανακτήσει πρόσβαση στη χρηματοδότηση που χρειάζονται για να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους
  • την προώθηση της περιφερειακής οικονομικής ολοκλήρωσης, φέρνοντας τη γνώση του ιδιωτικού τομέα και τη χρηματοδότηση για τομείς όπως στον τομέα της ενέργειας και των υποδομών
Η ΕΤΑΑ θα πρέπει να επενδύουν στην Ελλάδα, σε προσωρινή βάση, απαντώντας σε αίτημα από τις ελληνικές αρχές να στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις και την επιστροφή στην οικονομική ανάπτυξη.
Οι μέτοχοι της ΕΤΑΑ ψήφισε η Τράπεζα να επενδύσουν στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2020.
Οι επενδύσεις μας – με τη στήριξη που χρηματοδοτούνται από χορηγούς βοήθειας και τον πολιτικό διάλογο τεχνική -είναι αποσκοπεί στην ενίσχυση της προόδου όσον αφορά τη μεταρρύθμιση της οικονομίας στην Ελλάδα και να συμβάλει στην ανάκαμψη της. Η ΕΤΑΑ θα χρησιμοποιήσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στην προσέλκυση και ενθάρρυνση των ξένων και εγχώριων επενδύσεων, την ενίσχυση του ρόλου του ιδιωτικού τομέα και της περιφερειακής ολοκλήρωσης.
Συγκεκριμένα, θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση του θέματος της ανεπαρκούς κεφαλαίου για τις ελληνικές ιδιωτικές επιχειρήσεις, ιδίως τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αυτό είναι ένα βασικό εμπόδιο για την ανάπτυξη, όπου η ΕΤΑΑ μπορεί να συμβάλει σημαντικά με itscommercial ιδίων κεφαλαίων και δανεισμού των προϊόντων και την ανάληψη κινδύνων ικανότητά της.
Η ΕΤΑΑ θα συμμετάσχει επίσης, όπου είναι δυνατόν, για την επέκταση του ρόλου του ιδιωτικού τομέα στις υποδομές και την ενέργεια. Η Ελλάδα είναι μια φυσική εμπορικός και επενδυτικός εταίρος για πολλές χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου η ΕΤΑΑ έχει μια ισχυρή παρουσία. Η Τράπεζα θα στηρίξει τις επενδύσεις και τα μέτρα πολιτικής που προωθούν την ένταξη.
Η Ελλάδα είναι ιδρυτικό μέλος της ΕΤΑΑ και μέχρι σήμερα ελληνικές εταιρείες και τράπεζες έχουν επενδύσει € 2.300 εκατομμύρια σε σημερινές χώρες της ΕΤΑΑ επιχειρήσεις, με έμφαση στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Βιέννης, η ΕΤΑΑ υποστήριξε τις θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών στην περιοχή, στο ύψος της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Η κυβέρνηση της Ελλάδα ζήτησε η χώρα να χορηγηθεί το καθεστώς χώρας αποδέκτη στον ΕΤΑΑ σε επιστολή με ημερομηνία 25 Νοεμβρίου 2014, η οποία είπε ΕΤΑΑ εμπλοκή “θα παράσχει προστιθέμενη αξία για την αντιμετώπιση των συνεπειών της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης και την αντιμετώπιση των διαρθρωτικών προκλήσεων στο Ελληνική οικονομία που θα εκτεθεί “.
Το αίτημα αυτό επανέλαβε η νέα κυβέρνηση στις 2 Φεβρουαρίου 2015. Η ΕΤΑΑ θα συμμετάσχει τώρα με τις αρχές για να προετοιμάσει μια στρατηγική για την Ελλάδα η οποία θα παρέχει το πλαίσιο για την εμπλοκή της και να προσδιοριστούν οι προτεραιότητες. Η ΕΤΑΑ σκοπεύει επίσης να ανοίξει γραφείο στην Αθήνα.
Εκτός του ότι είναι μια χώρα όπου η ΕΤΑΑ επενδύει, η Ελλάδα είναι επίσης μια ΕΤΑΑ δότηΜέχρι σήμερα, η Ελλάδα έχει προσφέρει € 3.000.000 στα κονδύλια των χρηματοδοτών.
Μια τεχνική ταμείο συνεργασίας βοήθειας ιδρύθηκε από την Ελλάδα και την ΕΤΑΑ το 1995. Το εν λόγω Ταμείο έχει υποστηρίξει κυρίως τους ενέργεια και την ανάπτυξη έργων υποδομής ΕΤΑΑ, καθώς επίσης και η άμεση επενδυτική διευκόλυνση και την εφαρμογή του προγράμματος ΕΤΑΑ Small Business Support.
Το 2010, η Ελλάδα έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινό Ταμείο Δυτικών Βαλκανίων στο πλαίσιο της Επενδυτικό Πλαίσιο Δυτικών Βαλκανίων, με τη συμβολή των € 500.000.

Τρέχουσα ΕΤΑΑ προβλέψεις για την Ελλάδα Ρυθμός Ανάπτυξης το 2015: 0,0 
Τρέχουσα ΕΤΑΑ προβλέψεις για την Ελλάδα Ρυθμός Ανάπτυξης το 2016: 2,0 

Δεδομένου ότι η Ελλάδα έγινε ΕΤΑΑ χώρα των εργασιών Μάρτιος 2015, παρέχουμε τις προβλέψεις για τη χώρα, για πρώτη φορά. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά αβέβαιο, καθώς από τις αρχές Μαΐου. Το 2014, η οικονομία εμφάνισε θετική (εποχικά διορθωμένα στοιχεία) από τρίμηνο σε τρίμηνο αύξηση σε καθένα από τα τρία πρώτα τρίμηνα του έτους, συμβάλλοντας στη συνολική αύξηση για το έτος του 0,8 τοις εκατό. Ωστόσο, ο τριμηνιαίος ρυθμός αύξησης έγινε αρνητικός το τελευταίο τρίμηνο του 2014 και οι δείκτες υψηλής συχνότητας για τους τρεις πρώτους μήνες του 2015 δείχνουν ότι η οικονομία έχει επανέλθει σε ύφεση.
…………………………………………………………..
10426842_1554215448151997_58230875593718203_n

ΦΕΚ Α” 78 1966 ΝΟΜΟΣ 4510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΦΕΚ 78 Α” Νόμος 4510/2-4-1966 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ(QUOTA) ΣΤΟ ΔΝΤ 100.000.000 $ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚ. ΤΡΑΠΕΖΑ 66.700.000 $ ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΔΝΤ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΤΑ 1.101.700.000 $ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ «ΠΕΛΑΤΗΣ» ΤΟΥ ΔΝΤ. Ο ΜΕΤΟΧΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ; ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΟ 2010 ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (βίντεο)

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! Bretton Woods, IMF(ΔΝΤ) / World Bank Group [όπως τροποποιήθηκε μέσω της 113-6 ης Μαρτίου, 26, 2013]

ΦΕΚ 185Α (ΝΟΜΟΣ 4182/2013) ΔΗΜΟΙ, ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ…

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

………………………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση