ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ YALE ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Γεωργία Βαγενά ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ YALE ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ
Ιδρυθέν ως Κολλεγιακό Σχολείο, το ίδρυμα έχει τις ρίζες του στους κληρικούς του 17ου αιώνα, οι οποίοι προσπάθησαν να καθιερώσουν ένα κολλέγιο που να εκπαιδεύει κληρικούς και πολιτικούς ηγέτες για την αποικία. Το 1718, το κολλέγιο μετονομάστηκε σε Κολλέγιο Γέιλ ως φόρος τιμής στον Έλιχου Γέιλ, διοικητή της Βρετανικής Αποικίας των Ανατολικών Ινδιών.
Στο Γέιλ συγκαταλέγονται πολλοί αξιοσημείωτοι απόφοιτοι, μεταξύ των οποίων πέντε Πρόεδροι των ΗΠΑ, 19 Αμερικανοί Ανώτατοι Δικαστές και αρκετοί αρχηγοί ξένων κρατών. Η νομική σχολή του Γέιλ είναι αξιοσέβαστη και η πιο επιλεγόμενη νομική σχολή στις ΗΠΑ.[5] https://el.wikipedia.org/…/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF…
Η σχολή του Jesuit College στο Woodstock, Md., Ψήφισε να ενωθεί με το σχολείο Divinity University Yale και να μετακομίσει στο New Haven εάν η Ρώμη εγκρίνει το σχέδιο.

Το Woodstock College είναι το τελευταίο σεμινάριο του 15ετούς προγράμματος σπουδών που περνούν οι περισσότεροι Ιησουίτες πριν από τη χειροτονία τους στην ιεροσύνη. Το Κολλέγιο θα διατηρήσει τη χωριστή νομική του ταυτότητα στο συνεταιριστικό εγχείρημα που έχει εγκρίνει η Yale Corporation. Η σχολή των Ιησουιτών θα μοιραζόταν τις εγκαταστάσεις του Divinity School έως ότου ληφθεί απόφαση σχετικά με το είδος του κτιρίου, εάν υπάρχει, θα πρέπει να κατασκευαστεί.

Οι συνομιλίες για πιθανή σχέση ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 1966…. https://www.thecrimson.com/…/jesuit-college-plans-to…/

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ https://georgiavayena.blogspot.com/2021/07/blog-post_79.html

…………………………………..

ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

…………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..