Οκτ 222020
 

https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:29.3/centery:36.1/zoom:10

ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟ” ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 50-100 ΕΠΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

……………………………………………..

ΚΑΙ ΠΟΥ ‘ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΑΣ ;;; …. -ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ;;; … ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ… -Ε ΤΟΤΕ … ΜΑΛΛΟΝ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ … ΜΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ … ΞΙΦΙΕΣ !!! … Ε ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ … ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ;;; …

……………………………………………..

 ΓΙΑ ΓΕΛΊΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ: “ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟ” ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 50-100 ΕΠΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750<ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ> ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 250 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ
ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΥ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΠΛΗ <ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ> ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ(ΧΙΟΣ,ΜΥΤΗΛΙΝΗ).ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΥΡΗΧΘΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΣΤΩΝ.
ΚΛΑΦΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ,<ΑΦΟΡΜΗ>.
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ.
…………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………….

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

  One Response to “ΤΟ ORUC REIS ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ 22-10-2020/Ω:15.30 !! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ…”

  1. […] ΑΛΦΕΙΟΣ: ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΑΪΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ… ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ 400 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ !!  //////  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ: Η διεθνής κοινότητα δήλωσε ξεκάθαρα ότι η συμμαχία Αζερμπαϊτζάν-Τουρκίας διεξάγει πόλεμο με τη βοήθεια και τη συμμετοχή ξένων τρομοκρατών (φωτο-βίντεο) ////// Το ΥπΕξ της Αρμενίας επαληθεύει τις πληροφορίες ότι η Τουρκία μεταφέρει μισθοφόρους στο Αζερμπαϊτζάν ////// Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ !!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΒΛΗΜΑΤΟΣ !! ////// Τουρκία: «Θα πολιορκήσουμε τα ελληνικά νησιά – Nα κόψουμε κάθε επαφή με την Αθήνα» ////// ΤΟ ORUC REIS ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ 22-10-2020/Ω:15.30 … […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

...