Ν.Τραμπ: Ακροαριστεροί ελέγχουν όλο το Διαδίκτυο και κλείνουν σελίδες πατριωτών.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

«Βόμβα» από τον Αμερικανό πρόεδρο

Σφοδρή επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ζήτησε από το λαό να στείλει ονόματα και περιστατικά στα οποία θα καταγγέλλεται η ασυδοσία των ακροαριστερών που έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχο τους το Διαδίκτυο.

Προαναγγέλλει μάλιστα και μέτρα κατά των πρακτικών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook, το Instagram, Twitter και Google χωρίς να διευκρινήσει ποια μπορεί να είναι αυτά.

«Οι ακροαριστεροί έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους το Facebook, το Instagram, το Twitter και το Google. Η κυβέρνηση εργάζεται για να διορθώσει αυτή την παράνομη κατάσταση. Μείνετε συντονισμένοι και στείλτε ονόματα και περιστατικά», έγραψε ο Τραμπ με ανάρτησή του στο… Twitter.

Στην ίδια ανάρτηση υπάρχει βίντεο της συντηρητικής blogger Μισέλ Μάλκιν, η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει ότι κλείνουν σελίδες πατριωτών και πως δεν περίμενε όταν έβαζε μια σημαία στα κοινωνικά της δίκτυα πριν από 20 χρόνια, ότι μπορεί μια μέρα να «αποσυνδέσουν» τη σελίδα της εξαιτίας των απόψεων που εκφράζει.

ΠΗΓΗ : sfairika.gr

ΠΗΓΗ

…………………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΙ !!! ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Google ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ !!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ 2018 ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΑΘΗΚΕ … ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΟΣΕΛΙΔΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ !!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝ ΚΙ ΕΦ’ΟΣΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ … ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ https://alfeiospotamos.gr/ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ…

…………………………………………………………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ…