Tι κρύβουν οι μπούρκες του Sparta Inn ; … ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΣΑΜΑΡΟΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“ Η οργάνωση του ισλαμο – εποικισμού της χώρας ”

25-01-2020
Μεταφέρουν εποίκους στην ενδοχώρα και παραμυθιάζουν τους Έλληνες ότι τους φέρνουν μόνο για πέντε μήνες.

Δείτε την αλήθεια.

Δηλώνουν όλοι Σύριοι, έχουν γεννηθεί όλοι 1η Ιανουαρίου. Μετά την άφιξη σε ένα μήνα περνάνε από επιτροπή (εδώ πέρασαν τον Νοέμβριο 2019).

Παίρνουν έγγραφο κατάταξης στην λίστα προς απονομή ασύλου το οποίο τους παραπέμπει για συνέντευξη, κρίσης αν δικαιούνται άσυλο το 2022, δηλαδή σε τρία χρόνια.

Τι σημαίνουν αυτά;

Για τα επόμενα τρία χρόνια ο κάθε ένας “φιλοξενούμενος” θα απολαμβάνει: Σπίτι δωρεάν, τροφή δωρεάν, ρεύμα – νερό δωρεάν, επίδομα 500 ευρώ ο καθένας για την διασκέδασή του. Επίσης υγειονομική περίθαλψη δωρεάν, σχολείο δωρεάν.

Τελικά πάνω στην γη δημιουργήθηκε η γη της επαγγελίας ή ο παράδεισος αν θέλετε για όλους τους μουσουλμάνους!

Είναι η Ελλάδα “μας”!

Ποιο είναι το σχέδιο;

Είναι σπάνιο να δούμε στον δρόμο μη κυοφορούσα μουσουλμάνα. Στα επόμενα τρία χρόνια, σχεδόν όλοι θα έχουν δηλώσει την γέννηση κάποιου παιδιού που η Ελληνική πολιτεία θα έχει πολιτογραφήσει ως Έλληνα.

Όταν μετά τρία χρόνια “εξεταστεί” η αίτηση ασύλου, όλοι θα δηλώσουν,  παιδί γεννημένο στην Ελλάδα. Τότε θα αποκτήσουν το επιθυμητό να παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα και όχι στην Ευρώπη, που εμείς κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας ότι θέλουν να πάνε.

Επίσης είναι γνωστό ότι στο Ισλάμ απαγορεύεται η έκτρωση, ενώ για τους Έλληνες επιδοτείται. Πρόσφατα η κυβέρνηση απαγόρευσε αφίσα στο μετρό της Αθήνας που ενημέρωνε για το τι σημαίνει μια έκτρωση.

Στην Ελλάδα πλέον απαγορεύεται και η ενημέρωση, που μπορεί να αντιστρατεύεται τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Ο εξισλαμισμός της χώρας λοιπόν συνεχίζεται με σχέδιο και προοπτική!

Eλλάδα, καληνύχτα…

Γ.Σ.

…………………………………………………………………….

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ «HELLENIC REPUBLIC COMPANY», ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΣΑΜΑΡΟΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΣΗ, ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!
ΑΚΟΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ???…
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ??
ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΜΕΝΟ, ΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΑΞΙΕΣ, ΒΟΥΛΗΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ!!
ΕΙΝΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΑΥΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΓΕΡΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ!!
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ!!
ΑΦΥΠΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

…………………………………………………………………….

…………………………………………………………………….

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

ΑΛΦΕΙΟΣ: … ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ… ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ;;; … ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ…

ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΖΟΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕΤΡΑΓΕΣ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ… ΠΟΤΕ ΜΠΛΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΤΕ ΡΟΖΑΛΙ ΠΟΤΕ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ… ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΝΤΡΙΤΗ… ΕΝΑΝ … ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ…

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ… ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ… Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.