Ο ΙΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΡΘΡΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΘΕΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΙΝ ΘΕΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Η ΜΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Η ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ Η ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΡΩΤΑ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙ ΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ

ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΑΣ.

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΕΝΟ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗΣ.

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ Η ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΣΕ ΣΦΑΛΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.

ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΛΥΝΕΙ.

Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

= = = = = = = = = = = = = =

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 24-01-2020

https://www.aitherikigrafi.gr/oloki-olotita-apodiktikis-diergasias