Μια τρομερή ανακάλυψη έγινε στο κεντρικό αρχηγείο του Χίτλερ “Λημέρι του Λύκου”

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Ερευνητική εργασία στο πρώην αρχηγείο του Αδόλφου Χίτλερ, Wolf's Lair
© Piotrek Fundacja Latebra/Youtube Ερευνητική εργασία στο πρώην αρχηγείο του Αδόλφου Χίτλερ “Λημέρι του Λύκου”

Οι ερευνητές ανακάλυψαν τα λείψανα πέντε ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου ενός νεογέννητου παιδιού, κατά τη διάρκεια ανασκαφών στο σπίτι του Χέρμαν Γκέρινγκ στο έδαφος του πρώην κεντρικού στρατηγείου του Αδόλφου Χίτλερ στην Πολωνία, γράφει το περιοδικό Der Spiegel .

Η ανακάλυψη έγινε από μια ομάδα Γερμανών και Πολωνών αρχαιολόγων στο έδαφος της τοποθεσίας Wolfschanze (Wolf’s Lair – επιμ.) – το κύριο αρχηγείο του Χίτλερ και το συγκρότημα διοίκησης του γερμανικού στρατού, που βρίσκεται στο βοεβοδάτο Warmian-Masurian στα βόρεια της σύγχρονης Πολωνία . Στην επικράτεια βρισκόταν επίσης το αρχηγείο του Υπουργού Αεροπορίας του Ράιχ Γκέρινγκ, κατά την εξερεύνηση των ερειπίων του οποίου ανακαλύφθηκαν λείψανα χωρίς άκρα.

https://www.google.com/maps/place/Λημέρι του Λύκου/
«Ήμασταν εντελώς σοκαρισμένοι», είπε ένας από τους ερευνητές, ο Octavian Bartoszewski.
Αρχηγείο του Αδόλφου Χίτλερ Η Φωλιά του Λύκου από ψηλά
© Piotrek Fundacja Latebra/Youtube Το αρχηγείο του Αδόλφου Χίτλερ «Η Φωλιά του Λύκου» από ψηλά

Όπως σημειώνεται στο άρθρο, το σπίτι του Γκέρινγκ θεωρήθηκε ότι είχε μελετηθεί ενδελεχώς, αλλά ένας από τους αρχαιολόγους παρατήρησε ίχνη από ένα παλιό ξύλινο πάτωμα. Έχοντας ξεκινήσει την έρευνά τους, οι ερευνητές ανακάλυψαν πρώτα σωλήνες νερού και στη συνέχεια ένα θραύσμα ανθρώπινου κρανίου. Ως αποτέλεσμα, βρέθηκαν οι σκελετοί πέντε ατόμων: τρεις ενήλικες, ένας έφηβος και ένα μωρό, όλοι τους έλειπαν τα χέρια και τα πόδια.

Σύμφωνα με τον Bartoszewski, είναι πιθανό τα πτώματα να θάφτηκαν μετά την κατασκευή του σπιτιού, καθώς οι οικοδόμοι που έβαζαν τους σωλήνες θα είχαν ανακαλύψει τα ερείπια. Υπάρχει όμως η πιθανότητα τα λείψανα να θάφτηκαν μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Πολωνική Εισαγγελία διεξάγει έρευνα. Τα αποτελέσματα είναι προς το παρόν άγνωστα.

Πλημμύρισε τμήμα του πρώην αρχηγείου του Αδόλφου Χίτλερ Wolf's Lair
© Piotrek Fundacja Latebra/Youtube Πλημμύρισε τμήμα του πρώην αρχηγείου του Αδόλφου Χίτλερ “Λημέρι του Λύκου”

Το αρχηγείο του Wolf’s Lair ήταν ένα συγκρότημα με περισσότερες από ογδόντα αποθήκες και οχυρά κτίρια στο δάσος, βρισκόταν σε μια προστατευόμενη περιοχή ​​​250 εκταρίων και περιβαλλόταν από συρματοπλέγματα, ναρκοπέδια, πύργους παρατήρησης, πολυβόλα και αντικ. -θέσεις αεροσκαφών. Τα γερμανικά στρατεύματα εγκατέλειψαν την τοποθεσία τον Ιανουάριο του 1945 μετά την ανατίναξη των αποθηκών καθώς πλησίαζαν οι μονάδες του προπορευόμενου Κόκκινου Στρατού .

RIA Novosti

…………………………

https://www.google.com/maps/place/Λημέρι του Λύκου/

……………………………………………………………………………………………………………………….